у arrichimento прискорення частин від 1500 оборотів, а не 850
те ж саме в ін'єкції parzializzato, і частини від 50 навантаження на всіх картах
для тиску в рампі incrementala 5% завжди від 1500rpm і 50% load
обмежувачі aggiustali відповідно
у arrichimento прискорення частин від 1500 оборотів, а не 850
те ж саме в ін'єкції parzializzato, і частини від 50 навантаження на всіх картах
для тиску в рампі incrementala 5% завжди від 1500rpm і 50% load
обмежувачі aggiustali відповідно
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ми говоримо, що вчитися добре cos?, потім, з часом, карта однодумців, як ви вважаєте за потрібне
починає зіставляти автомобіль, який буває ... добре, не палити, вишуканий ви робите після
для rail c'? керівництво dvdtuning, що прекрасно пояснює, як привести його у відповідність
ти дав кроком у 10-15%, що в карту rail, перебільшення, хоча вони можуть поміститися на карту педалі акселератора і інші карти, типу обмежувачі крутного моменту
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ви отримаєте те, що ви можете?, я тут, я теж, як ви і багато інших, щоб дізнатися
сказати по правді, я бачив, що ти виклав файл, але я з collulare, і я не міг бачити карту, а потім я ? біг розуму
.muble meubl? meubl?....але, що адреси я трохи egr.. Я переглянув всі напрямні ..але адреси, згадані тут, я їх....
azz...ви праві...якщо у вас є тестер, щоб бачити % egr можемо зробити два тесту на ваш вихідний файл, щоб побачитися з ним individuar біт switch
я бачив кілька адрес, які можуть бути добре
в іншому випадку ви можете usar класичний метод, описаний тут: http://www.professionalchiptuning.ne...5&d=1339586772
Ви, звичайно, я autocom.. що стосується старого методу, я читав цей пост, але той адреса 071... Не ce мапу.. І потім навіть знайти його. Як traccio рядка на 2-d.. Я зрозумів, як рухати графіки в 3D і цифровий.. Але в 2d я й темний..
я не можу пояснювати в 2 словах, як зробити прямої лінії в 2d, одягни їх і спробуйте
для адреси спробуйте встановити його в 0, на 79df9 або 79dfa
? тільки суд, може бути працює, а може і ні, не запевняю вас, нічого
Тихий.. Спасибі я у вас вже? сказав набагато більше? ніж я очікував..тепер спробує? для небагато часу, різні. Виправлення, намагаючись зрозуміти, що рухаюся..