при зміні з політикою, не існує ніяких проблем...
Сприятливі
Навпаки
В нерішучості
при зміні з політикою, не існує ніяких проблем...
Точно ти добре сказав, це не зміна часу уприскування хв...., який працює в мережі або на інших форумах, що потрібно просто поставити дороги початківців
від riprogrammarsi екю самостійно і отримати зробити з так званих експертів, які не знають, лайно... і видають себе за професіоналів, тільки тому, що відвідують кілька форумів
у chiptuning і півень клон.
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
у бензинових двигунах, в яких продуктивність визначається кількість? з всмоктуваного повітря і співвідношення повітря-бензин, не ? завжди потрібно змінювати час уприскування.
принаймні, 2 причини:
виробники не так? необережних дати бензин неправильний, щоб зробити менше продуктивність. потім базова карта зазвичай ? ок
лямбда-зонди поклали б на місці все в короткі терміни.
у дизельних двигунах продуктивність визначається кількість? палива, чому? повітря ? "фіксована". тому для збільшення продуктивності необхідно дати пі? палива, і для того щоб дати її нам, вони хочуть, щоб час впорскування-й? довгі. якщо для цього ви використовуєте карту інжектор або переміщуються обмежувачі, наприкінці результат ? все ж, ви хочете згенерувати часи-й? довгі. всі чіти є.....
Я підтримую all' збільшення але з обережністю,у будь-якому випадку ви ЗАВЖДИ повинні йти в "натисніть" обмежувачі для збільшення витрати палива.дуже просто, досить зробити тести, щоб усвідомити це.простий діагноз, прикладеної до автомобіля і подивитися в режимі реального часу з кроком.що тоді ? очевидно, що усе змінюється від ебу до ебу,я кажу про простий edc 15, що тепер я знаю кожен його байт![]()
я ціную всі ваші відповіді, дякую всім
ви мене, звичайно, перетворювати ідеї!
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
як говорили багато...
час вприскування можуть бути змінені... я, звичайно, не*******м...
правильно, що треба і де треба... але це ? все суб'єктивно, в залежності від підготовки...
коли він говорить в ебу вводити 15% -20% більше палива, вона піде в карту, щоб для цієї угоди? скільки часу повинен відкрити форсунки.
Ця карта повинна представляти витрати форсунок в залежності від тиску та часу.
Якщо ми вносимо зміни, продовжити терміни, inietteremo більше дизельного палива, ніж очікувалося.
Ебу думає, що надати динаміку? і замість того, щоб відправити його.
Мені здається, що хороша система для того, щоб з'явитися знижується витрата палива.
Не працює інтернет, весь час тільки в разі їх зміни з форсунок
якщо він вимагає, витрата палива часу уприскування, не ? розрахований, звичайно, ecu не зробити? вводити ..
? простий є? що я хочу сказати, якщо ви хочете ввести пошук кількості? дизельне паливо, для якого не існує ніяких відомостей про тривалість впорскування, навіть якщо запит ecu не зробити? додати... а варто, навпаки, якщо ви змінюєте час..