Подивитись Результати Опитування: Збільшити Час впорскування

Учасники
82. Ви не можете голосувати в цьому опитуванні
  • Сприятливі

61 74.39%
  • Навпаки

4 4.88%
  • В нерішучості

17 20.73%
Сторінка 2 з 17 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 167

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    при зміні з політикою, не існує ніяких проблем...
    IP

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав sa80****** Visualizza Messaggio
    Точно ти добре сказав, це не зміна часу уприскування хв...., який працює в мережі або на інших форумах, що потрібно просто поставити дороги початківців
    від riprogrammarsi екю самостійно і отримати зробити з так званих експертів, які не знають, лайно... і видають себе за професіоналів, тільки тому, що відвідують кілька форумів
    у chiptuning і півень клон.
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    у бензинових двигунах, в яких продуктивність визначається кількість? з всмоктуваного повітря і співвідношення повітря-бензин, не ? завжди потрібно змінювати час уприскування.
    принаймні, 2 причини:
    виробники не так? необережних дати бензин неправильний, щоб зробити менше продуктивність. потім базова карта зазвичай ? ок
    лямбда-зонди поклали б на місці все в короткі терміни.

у дизельних двигунах продуктивність визначається кількість? палива, чому? повітря ? "фіксована". тому для збільшення продуктивності необхідно дати пі? палива, і для того щоб дати її нам, вони хочуть, щоб час впорскування-й? довгі. якщо для цього ви використовуєте карту інжектор або переміщуються обмежувачі, наприкінці результат ? все ж, ви хочете згенерувати часи-й? довгі. всі чіти є.....
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Я підтримую all' збільшення але з обережністю,у будь-якому випадку ви ЗАВЖДИ повинні йти в "натисніть" обмежувачі для збільшення витрати палива.дуже просто, досить зробити тести, щоб усвідомити це.простий діагноз, прикладеної до автомобіля і подивитися в режимі реального часу з кроком.що тоді ? очевидно, що усе змінюється від ебу до ебу,я кажу про простий edc 15, що тепер я знаю кожен його байт
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    Citazione Спочатку Написав sa80****** Visualizza Messaggio
    звичайно, як і всі моди, які ви робите на блок управління, які повинні бути зроблені, маючи трохи знань, якщо ні, чи будуть поза моди, сміються, коли дивляться . Я, однак, я підтримую
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я ціную всі ваші відповіді, дякую всім
    ви мене, звичайно, перетворювати ідеї!
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    як говорили багато...
    час вприскування можуть бути змінені... я, звичайно, не*******м...
    правильно, що треба і де треба... але це ? все суб'єктивно, в залежності від підготовки...
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    коли він говорить в ебу вводити 15% -20% більше палива, вона піде в карту, щоб для цієї угоди? скільки часу повинен відкрити форсунки.
    Ця карта повинна представляти витрати форсунок в залежності від тиску та часу.
    Якщо ми вносимо зміни, продовжити терміни, inietteremo більше дизельного палива, ніж очікувалося.
    Ебу думає, що надати динаміку? і замість того, щоб відправити його.
    Мені здається, що хороша система для того, щоб з'явитися знижується витрата палива.

Не працює інтернет, весь час тільки в разі їх зміни з форсунок
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    якщо він вимагає, витрата палива часу уприскування, не ? розрахований, звичайно, ecu не зробити? вводити ..
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    ? простий є? що я хочу сказати, якщо ви хочете ввести пошук кількості? дизельне паливо, для якого не існує ніяких відомостей про тривалість впорскування, навіть якщо запит ecu не зробити? додати... а варто, навпаки, якщо ви змінюєте час..
    IP

Сторінка 2 з 17 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •