Сторінка 2 з 9 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати з 11 по 20 90

Обговорення: зміна elm 327

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    52
    Якщо ви йдете у магазин електроніки, конденсатори 560 picofarad легко знаходяться. Спочатку elm327 зазвичай на продаж в інтернеті, мають опір від 100 ом, який з'єднує між собою піни 6 і 14 (які потім будуть контакти, які підключаються до лінії can автомобіля). Потрібно прибрати це опір, а потім підключити окремо або pin 6 pin 14 на масу через резистор 100 ом і конденсатор 560 picofarad місць в ряд (один за одним). Я сподіваюся, що зрозуміло.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    6
    Привіт всім, хлопці, вибачте, якщо повторюю запитання, але я хотів би зрозуміти, навіть я, як і що робити, щоб змінити ELM327, CIO? ЩО КУПИТИ МІЖ ОПІР І КОНДЕНСАТОР, І ДЕ ПРИВАРИТИ, МОЖЕ БУТИ, ЯКЩО C'? схеми або фотографії виконайте кроки, майте на увазі, що я новий передплатник і я не можу відкрити жоден файл в будь-якому випадку спасибі всім

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    92
    з цією зміною, що пільги будуть?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Tom79
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    92
    Я тільки що відкрив мій ELM327 Bluetooth ? вже змінено )

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    92
    Незважаючи на мій elm327, так і gi? змінено.. коли я намагаюся отримати доступ до служби reset service, говорить мені, що не ? можливо, через помилки з інтерфейсом elm327. Я помітив, коли робиш тест інтерфейсу за допомогою параметрів *********** каже мені, що цей тип інтерфейсу не підтримує протокол CAN. І можливо, незважаючи на зміну..... ???

З повагою
    Томас

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    92
    Додаю пару фотографій мого інтерфейсу.

У ланцюзі грань ви помітили опір r2 і конденсатор c2, в іншої сторони схеми одні й ті ж компоненти R1 і C1, вимірюється з testesr опір і ? від 100 ом і підключені відповідно як змінити схему, 4 pin і pin-коду 6 заземлені з опором, конденсатор в серії. Чому? не працює ?
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    5
    Я, я часто elm327 і щиро не замінити ніколи не резистори, але я видаляю тільки, і до цих пір всі версії, які я змінив, добре працюють, не завдаючи шкоди elm327 ж і, особливо, не завдаючи пошкодження ECU. На жаль, я не privileggi достатньо для того, щоб побачити ваші вкладення, але sar? радий допомогти вам навіть для особистих повідомлень. привіт tuttiiiiiiiiiiiiiii

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    92
    Привіт я посилаю тобі фотографії, так мені який-небудь рада

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    я elm я повинен купити, що порадите тим, хто використовує його чітко підходить, щоб зробити це зміна я думав взяти те usb, я боюся, що Bluetooth мені ви покладете в конфлікт з іншими інструментами, які завжди використовую Bluetooth.......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    5
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    я elm я повинен купити, що порадите тим, хто використовує його чітко підходить, щоб зробити це зміна я думав взяти те usb, я боюся, що Bluetooth мені ви покладете в конфлікт з іншими інструментами, які завжди використовую Bluetooth.......
    безумовно, інтерфейс usb ? краще, ніж bluetooth, навіть якщо не ? остання версія, як і 1.5 добре, одно ...
    звичайно, не просто тільки інтерфейс для підключення до блоків управління, але часто діагноз також потрібні адаптери що стосується концерну fiat, але якщо марка вашого автомобіля ? відрізняється, то тільки elm327 з допомогою універсального програмного забезпечення, як digimoto, scanmaster, scan xl ect ect, ciaooooo
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 14-01-2013 09:57

Сторінка 2 з 9 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •