Результати 1-8 з 8

Обговорення: я уявляю

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    13

я уявляю

привіт всім, мене звати паскуале і я пишу від потужності.
    кілька років я захоплювався електронікою.
    згодом я купив р? обладнання і радий я в поле.
    не ? моя професія-головна, я роблю це +, інший для пристрасті, але і зробити корпус (в даний час гроші, nn, все, ніколи).
    не з тих, які вони посилають, м. в шквал, коли когось є проблеми выстучать гроші або продати mappette за копійки.
    ненавиджу блазнів і амбітних, які циркулюють на деяких форумах галузі, мій девіз ? пристрасть, скромність і seriet?.
    той, хто говорить чітко, речі я ніколи не послали сказати........... не песто ніколи ноги нікому, і мені подобається, нехай воно буде зі мною.
    вище я бачу + деякі друзі, для них я думаю ke nn є необхідність додати ще.
    привітання персонал форуму.

PS я бачив ke персонал уникнути, як зробити, щоб реклама? тільки вже, я дякую за це. сподіваюся, ке цей форум не перетворився в ринок, як і інший, який всі добре знають, де, якщо ви покладете її проти клану ви забанені миттєво.
    я читав кілька постів, властивого інтерфейси орі і клон. я вважаю за краще не висловлювати судження на певних людей.
    у розпорядженні що-небудь.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    привіт pasquale ласкаво просимо, ми раді бачити вас тут

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    дорогий Паскуаліно ... також вітаємо тут
    ..хто тебе знає, знає, що ти людина ...тільки захоплюватися,але і те, що знаю на сьогоднішній день,в ту сторону я тільки завдяки тобі.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт паскуале і добро,прекрасне уявлення, дійсно, я б сказав, кращий досі,не вистачає тільки однієї речі, але, я думаю, sottointesa в свій нік, то вік так що я думаю, ви коли в 34 роки,мені подобаються люди, які не мають нічого, щоб приховати і говорити чітко,що стосується решти, що ви написали, я думаю, що тут вже з вечора буде недовгим, тому що, якщо подивитися на кілька повідомлень, де я вже висловив в цій темі або якщо закони презентація professionalchiptuning саме в цьому розділі, ви зрозумієте, що цей форум народжується в першу чергу із-за пристрасті, що ми годуємо я і інший адмін chiptuning і другий, щоб зосередити тут всі любителі шукає допомогу,інформацію або послуги, які ви не змогли знайти скарб,крім них, звичайно ж, фахівців, які мають бажання допомогти, де можна не опускаючи власну роботу цих людей, з якими обміну думками,досвідом і професіоналізм,звичайно, ми не стверджуємо, що не професіонал особа безкоштовно карти, або інший, можливо, шакали, які хочуть тільки красти, але не хочемо втручання, щоб показати, хто-то довше, а потім зникає,ми хочемо будівельних робіт, в іншому випадку краще не писати, і ми також вважаємо, що нічого не довелося, і що робота і робота, і допомогу, і допомога в режимі очікування, що потрібно кожному з нас,на рекламі а я хочу додати, що ви має можливість отримати publicita але тільки якщо дійсно професіоналів (наочні) для людей, які хочуть допомогти нашій роботі, і в той же час підвищити їх,наприклад magicmotorsport вже нашого спонсора, і найближчим часом буде введено їх банер на першій сторінці, як і інша компанія conscuta галузі, що найближчим часом буде встановлена,але, повторюю, це всього лише конструктивний діалог, щоб ростити нас, і вас,нарешті, і я, вибачте за втручання, так довго, але користувач у своєму виступі торкнувся кількох клавіш, які я хочу уточнити, скоро буде розділ, де ви можете придбати деякі види обладнання, які, як правило, виконується пошук і сервіс онлайн все це тільки, щоб допомогти ті люди, які в arrivono тут потрібна допомога або хто хоче почати роботу в цій галузі, пропонуючи нашим підготовка і допомогу тим, що якийсь хитрий від веб-зробіть propi зручні обману чесних працівників,в будь-якому випадку всі мають право висловитися, але sensa йти проти правил, то тут немає клану, але група друзів,як ви можете бачити, що ми вже ввели розділ " покупки групи саме тому, що у нас є ідеї, рухатися вперед поступово,гарне продовження.

(ps ви зробили мене краще попотіти, щоб risponderi) hahaahha
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 16-07-2012 в 09:06
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    13
    мова msport не робить разів.
    я розумію, ke спонсори потрібні, щоб справити життя форуму.
    для інших я згоден на все, так і вже тепер ви знаєте, на славу.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав pasquale78 Visualizza Messaggio
    мова msport не робить разів.
    я розумію, ke спонсори потрібні, щоб справити життя форуму.
    для інших я згоден на все, так і вже тепер ви знаєте, на славу.
    тим більше, що вони роблять життя форум стає набагато більш приємно бачити різні банери і потім вони роблять рекламу через нас, і в той же час ми стаємо більш простежується через них.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Ласкаво просимо Pasquale78 і хороший форум.
    Msport дійсно красива приміщення, щоб створити чудовий форум!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    добре Паскуале, я радий, що цей форум в день x, день стає все більше і більше багатих людей, які на мою скромну думку, вони вже є? як відомих, так і, що я захоплююся,хороший перебування.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •