Стр. 5 з 8 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 76
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Я мої думки...спробуйте використовувати стандартну методологію, як показано на початку посту, що якщо зроблено добре-хороші результати розвитку не занадто довгі..а якщо ви хочете робити карти, формули один і спробувати шукати волосся в яйці дійсно слід присвятити багато часу і зробити багато тестів...але не ? безумовно, в межах досяжності всіх...

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    він привіт, мене inbuco, а я хотів би знати, якщо зробити відображення середнього і штрихи, обмежувач giriturbina і щеплення від грипу може поміститися автомобіль disel?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Citazione Спочатку Написав марко Visualizza Messaggio
    він привіт, мене inbuco, а я хотів би знати, якщо зробити відображення середнього і штрихи, обмежувач giriturbina і щеплення від грипу може поміститися автомобіль disel?
    Ви повинні зрозуміти карту медіа-що ви маєте на увазі.. якщо ви говорите про кількох коней може бути добре, але все йде, враховуючи, з політики.
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    bungiorno я маю на увазі, що автомобілі, орі. не можуть витримати параметрів на 50%+, а так, якщо з 10-х% на турбіну щеплення від грипу parzializzato і дати 350 точок на обмежувач оборотів, не торкаючись іншого може бути. я маю на увазі на автомобілі alfa 159 jtdm 150cv спасибі.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав марко Visualizza Messaggio
    bungiorno я маю на увазі, що автомобілі, орі. не можуть витримати параметрів на 50%+, а так, якщо з 10-х% на турбіну щеплення від грипу parzializzato і дати 350 точок на обмежувач оборотів, не торкаючись іншого може бути. я маю на увазі на автомобілі alfa 159 jtdm 150cv спасибі.
    привіт, мишко, на жаль, ви говорите тільки кроком, але і не так простий, тому що всі калібрований один з одним.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    згоден повністю,для деяких речей необхідно використовувати p? політики, в іншому випадку не будуть зроблені добре

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    ви або зрозумів, все одно чи вирішив маяка курсу, тому що якщо ми хочемо щось зрозуміти, треба вивчати, як і всі речі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    зіставити ваші автомобілі ? дуже просто, але зробити курс, щоб зрозуміти різні логічні з ecu хотілося б щось хороше і правильне!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    зробити курс ? ок, і це нормально,але ? потрібне для основи, і тільки один ? все одно мало,їх потрібно кілька і все більше і більше? досліджувані по мірі того, сіль ****llo знання, які ви

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    манро повністю згоден з вами, і повірте, що я не погоджуся мінімально погано на певних тверджень.. то, що ти кажеш ? у священної істини, c'? люди, які стріляють у відсотках на різних картах, не знаючи, дійсно, що він робить..тільки з чуток або тільки тому що так не курить..
    я тут, щоб допомогти і, можливо, вчитися, і запевняю вас, що є багато речей, які я не знаю !!!
    проблеми, які у вас виставлені на механічних змін, які ми робили кілька років тому, і ті, які роблять зараз, за допомогою електронної пошти в кінці кінців, я ж..тільки тепер, навіть якщо ви нічого не розумієте механічної частини, ви професіонал!!! просто, що відсотки!!!
    Вибачте, мені теж ? те, що я думаю...

Стр. 5 з 8 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •