Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 41

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    виховання не почати також ви говорити з кроком у відсотках.....
    по мені ? неправильно міркувати, cos? і я поясню, чому?....
    припустимо в DW в edc16c8 є значення 385nm якщо ви його збільшується на 15%, отже, привести це значення до 442nm приблизно....
    тепер те, що ви повинні запитати спочатку, а: зчеплення дозволяє мені цього збільшення?і обмін?і півосі?
    тому? ви зрозумієте, від вас, що міркувати у відсотках, не має ніякого сенсу, в деяких випадках...
    Востаннє редагувалось манро; 19-11-2012 в 21:34

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    виховання не почати також ви говорити з кроком у відсотках.....
    по мені ? неправильно міркувати, cos? і я поясню, чому?....
    припустимо в DW в edc16c8 є значення 385nm якщо ви його збільшується на 15%, отже, привести це значення до 442nm приблизно....
    тепер те, що ви повинні запитати спочатку, а: зчеплення дозволяє мені цього збільшення?і обмін?і півосі?
    тому? ви зрозумієте, від вас, що міркувати у відсотках, не має ніякого сенсу, в деяких випадках...
    привіт манро.... я сказав, у відсотках, тому що бачить деякі карти зроблені, хто ремесло dw буде піднятий від 1500 до 4000rpm від 30 до 100 навантаження до 15%, але тільки для dw, інші карти не збільшується в %...потім, якщо ви робите розрахунок, що ви навчили мене не можете оцінити, чи нормально??тобто ipotiziamo, що від 385 нм збільшення на 15% означає нести, як ви сказали, ви 442nm так що якщо я зробив добре рахунків 11.40 мм3 більше від 1500 до 4000 оборотів в хвилину від 30 до 100 load правильно? так багато?........

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    виховання не багато кілька таких як ви я писав раніше..
    c'? не раз оцінити, якщо, що, оскільки приріст пу? дати або, якщо це навіть мало, тому що, можливо, ми знаємо надійності механіки або тому, що ми хочемо певний вид доставки, наприклад, сердитий, вниз або погана вгору біг якийсь ризик більше в ****llo надійності та ін....
    по мені ви не можете? збільшити завжди лінійно фіксований відсоток DW та torque limiter, але треба ще мить ragoinarci...і зрозуміти, що ви хочете отримати.....
    ми для припущення, що edc16c8 і встановлений на альфа 156 2,4 multijet від 175cv обмін цього авто максимум пу? переварити, як пара,перед, що стрибки в повітря,450...
    факт ? що, якщо ми даємо цей показник на низьких обертах я сумніваюся, що він може чинити опір, може бути, це зробити? певний режим, тоді, можливо, навіть вище, як значення обертового моменту, але вниз щось ceder? у довгостроковій перспективі або, може бути, зчеплення ще до alzera білий прапор....
    ви розумієте, c'? оцінити момент, те, що ви f? не пу? обмежити все, відсоток...
    Востаннє редагувалось манро; в 20-11-2012 21:06

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    ок мунро прекрасно розумів те, що ви хочете сказати.....
    прямо зараз, залишивши на мить edc16c8, що так і' в моїй машині, в той час, або,повернувшись на edc15p golf4 101cv на практиці цієї машини, це мій клієнт,я зробив роботу механіка в обслуговуванні, і він запитав мене, чи можу я покласти руки на блоці,я поясню, блок управління був змінений зовсім небагато часу назад від зони вже зламав дві турбіни і третій, на мій погляд, не так не вистачає в швидке хороший свисток биття і всі роботи турбін не зробив я,то мене питала підправити карту і знизити тиск турбо, що на мій погляд до зірок,прямо зараз, перш ніж покластися на когось, бо ще не вони і не смів доторкнутися до неї, щоб уникнути пошкоджень, ви йдете разом важко це пояснити, якщо місце файлу???звичайно, це для всіх, хто хоче взяти участь в обговоренні..спасибі
    Востаннє редагувалось alfetta80; 21-11-2012 в 14:18

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    відкрити пост присвячений і ми бачимо, що ви можете зробити.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав alfetta80 Visualizza Messaggio
    ок мунро прекрасно розумів те, що ви хочете сказати.....
    прямо зараз, залишивши на мить edc16c8, що так і' в моїй машині, в той час, або,повернувшись на edc15p golf4 101cv на практиці цієї машини, це мій клієнт,я зробив роботу механіка в обслуговуванні, і він запитав мене, чи можу я покласти руки на блоці,я поясню, блок управління був змінений зовсім небагато часу назад від зони вже зламав дві турбіни і третій, на мій погляд, не так не вистачає в швидке хороший свисток биття і всі роботи турбін не зробив я,то мене питала підправити карту і знизити тиск турбо, що на мій погляд до зірок,прямо зараз, перш ніж покластися на когось, бо ще не вони і не смів доторкнутися до неї, щоб уникнути пошкоджень, ви йдете разом важко це пояснити, якщо місце файлу???звичайно, це для всіх, хто хоче взяти участь в обговоренні..спасибі
    немає проблем, виховання слухай рада msport відкрити новий протектор, а якщо обговорює..
    хоча я повинен сказати, що ecu групи vag раніше вивчається дуже докладно, з мого боку особливо, у ****llo відкриття-закриття форсунок, у зв'язку з градусів..***** unque, якщо я не можу допомогти, я зокрема, не турбуйтеся, на форумі ? повно хороших хлопців готові допомогти....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    ок, спасибі, я відкриваю відразу інший протектор.....

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    ПАЛЕРМО
    Et
    54
    Повідомлення
    39
    якщо ви помістіть зображення, можливо, і краще тебе я міг би дати gritta разом з alfetta80

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    привіт манро відмінні пояснення спасибі!!
    повертаючись до мови у практиці, я кількість дизельного палива iniettatto у мм3, то я час впорскування (сша) і' під фаза iniezzione 1 базова карта до чотирьох, як мені здається, збільшення і' (deg), що ця карта??градусів заздалегідь??потім я тиску в рампі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    *team електроніка:дякую..але є речі, вчіться legendo форум.....
    *megamind:я не дуже добре розумію, що ви зробили....прес-obbiettiva ? прес-карта "rail", що саме говорить саме слово ? мета, що ecu повинен проводити на насос високого тиску....якщо ви змінюєте, як залишити ori прес-obbiettiva??
    що то прес фактичного ненадходження цієї obbiettiva..це ? все ще мовлення.....
    Я поміняв об'єктив, але не мапу. На Rail у мене 5 таблиць rail обмежувач повітря і 3 окремих значень x мета

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •