Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 48

Перегляду "Гібрид"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав simone82 Visualizza Messaggio
    вибачте, я маю на увазі ecm 16.1
    в даний час 1.61 пропонуємо тільки літніх користувачів вибачте, але як я вже сказав, я не хочу, щоб користувачі, які відвідують тільки за клямку,не зрозумійте мене неправильно, "ні", то ні з ким, але ви все fesci ще,ми будемо повільно, щоб більше дізнатися про нас,існує в даний час в 1.49 з про помилки ck і інше, але це добре, так чи інакше, але ви повинні досягти 100 повідомлень, а потім запитати пас.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    я згоден з msport, мова навіть покласти в орі, якщо немає, як аналізує??

для мови орі на кухар онлайн... ну мені б турбувати вас... незалежно від витрати/прибуток ... один він критикує, щоб вчитися, вчитися і реалізувати те, що тоді cos? в "смішно", хтось пу? прийняти і використовувати або критикувати його душі, можливо, навіть не маючи основи для цього... річ deontologicamente-й? правильно ? що якщо ви розмістите МОД НА це повинні бути СВОЇ, на мою думку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135
    ах,як я розумію, але також оригінальні файли?я 16.1 л я гі? але деякі драйвери я сумую тільки за те,

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ах,як я розумію, але також оригінальні файли?я 16.1 л я гі? але деякі драйвери я сумую тільки за те,
    і 1.61 не 16.1 і, на жаль, не такі, як старий ecm, що ви могли пройти драйвер тут, або ви їх, або нічого.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Справедливо, якщо електронної карти користувач стверджував, і від з коментарями інших людей, відомих не пу? що бути позитивний коментар...що стосується мови, логіки, прирощення, кожен з яких має свою потім пу? подобається це чи ні, але якщо зроблено погано ? зроблено погано (по мені).
    У будь-якому випадку я відправив mod думку, розкажіть, що всередині "образи" конструктивні!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135
    навіть якщо зараз на форумі, я ще не знайшов людини, що позитивний висновок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    навіть якщо зараз на форумі, я ще не знайшов людини, що позитивний висновок
    Також я читав тут, і я помітив все те ж саме. Те, що зараз я почав щось зрозуміти або визнати, деякі карти я можу більше? або менше зрозуміти, якщо пу? йти або якщо ? із знищенням потім, завантаживши карту на якій питали думки, не всі вони були із знищенням..***** тим не менш передумови тут різні, і я сподіваюся, що вони такі навіть коли форум буде? зростав.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135
    ах, ок, зрозумів

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    і я-живий приклад того, що він говорить msport.
    для моєї машини я дав відмінні поради доводячи, багато seriet? і доступність?
    у той час як на іншому форумі,для кожного тесту зроблені на моїй машині я тільки "коментарі mxxxa"
    і коли я уявляю, що тут сон допоміг а то мені сказали, тільки "дражнити", як відповідь, я був забанений

потім viva professionalchiptuning.net і його адмін

вибачте, OT

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    З досвіду можу сказати, що ніхто не народжується дізналися, але те, що має значення ? воля? вчитися.

Легко критикувати або sm***are новоспечених, може бути, якщо зовсім небагато, багаж на плечі, даючи собою зрозумілі речі, які, можливо, для інших незрозумілі. Для? головне, що ? вчитися і багато читати, перш ніж запитати, тому після того, як ви ? в змозі встановити розумний питання, що пу? покласти в труднощі? експерт турі.

Я, коли мені знайомий нового поля я читаю всі інформація, яку я знаходжу навколо, тому, коли я створив основу початку, може бути, попросити роз'яснень, і, звичайно, не докладні інструкції, які не служать нічого і не дізнатися.

Присутній на форумі, ви зустрінете легко в людей, просимо вас, можливо, як ви робите карту, в даному конкретному випадку, і, можливо, типу не страшно, чи що ? програміст... і в цих випадках проходить волю? також + прекрасний вид з supporter.

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •