Спасибі волхвів(для довідки).. Але карти педаль, де знаходжу.. В ecm мене відображає тільки ін'єкції парз, два збагачення у ACC, подражающий пара, і мені не здається, що ще..
Спасибі волхвів(для довідки).. Але карти педаль, де знаходжу.. В ecm мене відображає тільки ін'єкції парз, два збагачення у ACC, подражающий пара, і мені не здається, що ще..
вони збагачення при прискоренні карти педаль
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Ок.. Сьогодні я намагаюся йти з нуля від золота і місце, що, народжений від їх .. ще раз Дякую
Ви .. Звичайно маяк' cos?..
ось воно, перше випробування правити,я не торкнувся дві карти inezione parzializzato, тому що я не розумію що таке..слово експертів, заздалегідь спасибі..
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 17-11-2012 в 19:45
..не знаю.. хлопці критикуєте, а також.. Я цедру триває не я роблю..
..ну не дуже тепер я йому трохи збільшується з карти педаль , то тиск в магістралі високого тиску і імітатор крутного моменту.. , дуже низькі відсотки, якщо не помиляюся, я не перевищив 15% в точках pi? високі.. Я спробував зробити криві pi? однорідними можна..
Я, може бути, неправильно розділ, де розміщувати???
..., мабуть, бачив, що ніхто не відповідає сон перейшов в
Практиці.. Я наніс на карту свій автомобіль з цієї карти.. результат, або й обурливо.. Курить і ями на 4000 об.. Riprover?.. Між тим, якщо хтось хоче дати мені пораду, сон добре приймає..