З розчинених у mpps робить з закритими очима...може бути пошкоджений або може бути помилка читання файлу!
Спробуйте прочитати з mpps і подивитися, якщо файли ? одно читання з півня.
З розчинених у mpps робить з закритими очима...може бути пошкоджений або може бути помилка читання файлу!
Спробуйте прочитати з mpps і подивитися, якщо файли ? одно читання з півня.
я не знаю, якщо і є проблема, установка програмного забезпечення, якщо мені хто-небудь може точно сказати, як ви встановите його, побачив, що на cd я знайшов дві папки, відносно водія, який називають device driver і drivers. але які, однак, уже присутні в каталозі програми. Я не знаю, як і яку з двох папок я повинен використовувати, щоб встановити драйвера, правильно.....
привіт msport бачу, що є і ти, як завжди, щоб допомогти всім. То читаю, я не читав, бачив, що я вже готовий файл для завантаження і тоді я скачав спокійно старого півня. Для протоколу, що ви маєте на увазі? Я вибрав (1.9 TDI, bosch, edc16u1 Kline)
те, що важливо завжди робити, якщо ви хочете мінімальний рівень безпеки ще і в тому, щоб зробити читання, тому що щиро, якщо не закон, я хотів би уникнути написання,для протоколу, яку я мав на увазі те, що ви написали, ви і це правильно, тому що я поясню, загорнуті в цих автомобілях закону, так і з протоколом u1 і протокол u31-u34 але якщо пишете неправильно зависає, а от як налаштувати:
розмір файлу 1м edc16u1
розмір файлу-2м edc16u31-u34
тому, якщо закони, наприклад, файл, 2м, але ви використовували протокол edc16u1, треба перечитати його з edc16u31-u34 для безпеки, а потім повторіть з цього протоколу, але, на жаль, не ваш випадок.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
не могли б ви розмістити орі і mod?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
розмір файлу оригіналу, який змінено = 1 048 576 байт
Я не розумію, якщо ви пробували читати з mpps...
І сталося зі мною, з моєю колишньою BMW перший досвід. Я вирішив мене замінити mmps.
описаний msport ? правильно на 100%
вибачте, якщо я наполягаю, але не бачу причин, щоб розмістити файли бачив, що з півня мені написав спокійно. Там повинна бути інша причина, що я не можу зрозуміти, не може бути проблемою установки. Якщо я правильно spiegi