привіт, хлопці, сьогодні мені прийшли білі волосся, коли я побачив ебу моєї машини заблокована. Я купив mpps v12, то з банку в частині, і сьогодні в перший раз я хотів спробувати, я підготував файл mod. я відкрив програму, встановити його марку і модель автомобіля тип ебу edc 16u1 я натискаю id все окей відкрити файл, завантажити файл, починає робити записи дуже повільно (порівняно з galletto 1260, що ставить нас 100 секунд) 5 хвилин близько 1 мега файл, в кінці запису ви і горить червона смуга з написом (запис неповна) або щось в цьому роді, не пам'ятаю, а в центрі програми вікно, яке запрошує мене посилати ***** у mpps. Я allarmo і я намагаюся писати вихідний файл recovery mode, який йде до кінця, приводити в рух автомобіль, все окей, спробую писати в старий файл мод. який стояв на ecu раніше, але нічого ж повідомлення, я намагаюся recovery mode, щоб написати все те, мод. що вже віск і нічого, в кінці запису мене завжди виходить те ж повідомлення, що говорить мені, щоб відправити ***** у mpps. Переписати оригінальний файл recovery m. стрільба з мого старого gallaccio, пишу файл mod. що я створив, і що я не прийняв mpps, і все написано правильно, тільки 100 секунд. Тепер те, що вам цікаво, і, як ніколи mpps мені пише тільки оригінал і змінений файл немає???? Я також спробував видалити і перевстановити, але нічого, проблема залишається. !!!!