Результати 1-6 з 6

Обговорення: copy-paste з ECM Titanium

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61

copy-paste з ECM Titanium

всім привіт, хлопці, у мене є невелика проблема, що після багатьох спроб я не можу вирішити, наприклад, щоб змінити гарячий старт на edc 16 групи vag потрібно взяти три криві наступну карту і скопіювати на карту вище, на практиці нам потрібно скопіювати контактні адреси 0F0836--0F0860 в 0F0758--0F0782 Тепер питання, а як ви прогрес, щоб скопіювати криві, показані з ECM titanium? Які кроки найпростіші, щоб зробити copy-paste????Спасибі тим, хто мені допоможе......

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    вибір правою кнопкою миші-адреси, який потрібно скопіювати, наприклад, з 0F0836 в 0F0860 , то перейдіть на кнопки копіювати дані у верхньому правому кутку і виберіть
    потім за допомогою миші, ви переходите на адресу parteza, де ви хочете вставити дані, й натисни CTRL+V, щоб вставити
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    0key magi984 спасибі, спрацювало, тільки, що, адресу, куди потрібно буде скопіювати на другій карті мене було 0F0758 в 0F0784 і не 0F0782, як я читав на форумі, в розділі, зазначеному.....

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав ago27 Visualizza Messaggio
    0key magi984 спасибі, спрацювало, тільки, що, адресу, куди потрібно буде скопіювати на другій карті мене було 0F0758 в 0F0784 і не 0F0782, як я читав на форумі, в розділі, зазначеному.....

волхвів показав вам процедура, щоб зробити copy-paste, щоб наші адреси, що і для відповідного файлу питання, і не завжди однакові, в залежності від файлів.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    точної адреси змінюються від карти до карти...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98
    багато разів ви робите потраплю на " копіювати " і " вставити зроблено випадково!

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •