він існує, але що толку? якщо ви хочете знати, car, який може зробити після того, як місце і все..я пам'ятаю, що x завантажити ви повинні мати знамениті 50 mess.utili продовжує активно брати участь.
він існує, але що толку? якщо ви хочете знати, car, який може зробити після того, як місце і все..я пам'ятаю, що x завантажити ви повинні мати знамениті 50 mess.utili продовжує активно брати участь.
насправді я хотів відкрити карти, збережені з mpps для recoperare кількість обладнання та програмного забезпечення..не знаю, чи може він це зробити насправді..
не хотів би я помилятися, але mpps не зберігає файли, завантажені, але, можливо, x відкрити sofw. просто поставити в usb
..файл, збережений на комп'ютері..riaprirei, як якщо б я хотів перенести його в ебу..це було просто достатньо того, що не інший кабель на ногах(у мене дитина маленька і я знаходжу час для pc, коли спить на ліжку з ноутбуком, менше тб я краще..![]()
я х те, що я зрозумів, потрібен кабель і програмне забезпечення служить для завантаження і збереження даних від ебу.
Хто-небудь намагався оновити програмне забезпечення до версії v15?
В моєму mpps5 не потрібен кабель, щоб завантажити файли soft для читання даних.
V12, якщо не підключено(якщо вставити відомий плагін) не відкривається без тв..