по-моєму, повинні бути трохи більше, я не маю damos і тому я не можу вам сказати напевно, але якщо їх порівняти з тими 159 150 л. с. на цих же оборотах є близько 260Nm різниця, тому я думаю, що вони трохи...
по-моєму, повинні бути трохи більше, я не маю damos і тому я не можу вам сказати напевно, але якщо їх порівняти з тими 159 150 л. с. на цих же оборотах є близько 260Nm різниця, тому я думаю, що вони трохи...
проблема ? що ви схильні міркувати, як якщо б це було одне і те ж,але та edc15 і edc16 не з'? нічого, так само як і управління, крім так званих реальних значень,то за різниці в логіці c'? величезна різниця двигунів і особливості, не кажучи вже про коня, а я пішов подивитися, обмежувач крутного моменту в fiat edc15, що у мене невеликі сумніви,і, як я згадав, обмежувач крутного моменту в edc15 ? в залежності від кількості дизельного палива і каже мм3 палива, яке треба вприснути, а не НМ
вибачте вибухнути, але я думаю, що ви не зрозуміли , або я не я написав чітко, назва цієї теми.
Я не st? кажучи ні механіка, ні влада, я просто хотів поговорити про те, як конвертувати ", цифри" на карті план, я хотів, щоб зуміти перетворити число 13500 в 1350Bar.
крім того, я не розумію, як бути обмежувачем крутного моменту, якщо значення в карту не Нм?
і потім, в якості причини, ви, що використовуєте всі логіку в edc15, де в обмежувач крутного моменту говорить вам, 6031 для того, щоб, наприклад, які 603NM я б сказав, що я p? перебільшені....але, будучи, що відноситься до дизель 60,31 мм3 дизельного палива inniettato
ок, можливо, не буде 430, але навіть не 100, може бути, істина? star? в середньому, це значення я взяв до 2250giri, все одно мені буде цікаво з цих чинників перетворення для edc 15, мене можна відправляти.
Практично нагадаємо, що коефіцієнти перетворення, які я відправив, я справедливі тільки для edc16
я просто кажу, враховуючи, що ви робите, трава, промінь значень перетворення, які відрізняються в залежності від моделі ебу bosch, то обмежувач крутного моменту від імені, що він служить для обмеження пара,але пара ви пу? обмежити різними способами,відповідно до логіки edc15, обмежуючи дизельне паливо,згідно з логікою edec16, що призводить датчиків, які включили в розрахунок сша, як система, саме НМ, і просто, як, що
Питання більш важливий ? знаєте, якщо ці двигуни мають датчик крутного моменту.. інше приходить само по собі!!!
У світі божевільних нормальний-це з розуму
безумовно, обчислюється! навпаки, нібито я б сказав,... (ecu знає, що ви руху і як сіль швидко обертах, cos? передбачає певну пару, для? безумовно, не ? точною, оскільки не враховує багато інших речей...), не з'? немає датчика!!