Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 22

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    148
    по-моєму, повинні бути трохи більше, я не маю damos і тому я не можу вам сказати напевно, але якщо їх порівняти з тими 159 150 л. с. на цих же оборотах є близько 260Nm різниця, тому я думаю, що вони трохи...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    Citazione Спочатку Написав jared_poe Visualizza Messaggio
    по-моєму, повинні бути трохи більше, я не маю damos і тому я не можу вам сказати напевно, але якщо їх порівняти з тими 159 150 л. с. на цих же оборотах є близько 260Nm різниця, тому я думаю, що вони трохи...
    проблема ? що ви схильні міркувати, як якщо б це було одне і те ж,але та edc15 і edc16 не з'? нічого, так само як і управління, крім так званих реальних значень,то за різниці в логіці c'? величезна різниця двигунів і особливості, не кажучи вже про коня, а я пішов подивитися, обмежувач крутного моменту в fiat edc15, що у мене невеликі сумніви,і, як я згадав, обмежувач крутного моменту в edc15 ? в залежності від кількості дизельного палива і каже мм3 палива, яке треба вприснути, а не НМ

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    148
    вибачте вибухнути, але я думаю, що ви не зрозуміли , або я не я написав чітко, назва цієї теми.
    Я не st? кажучи ні механіка, ні влада, я просто хотів поговорити про те, як конвертувати ", цифри" на карті план, я хотів, щоб зуміти перетворити число 13500 в 1350Bar.
    крім того, я не розумію, як бути обмежувачем крутного моменту, якщо значення в карту не Нм?

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    і потім, в якості причини, ви, що використовуєте всі логіку в edc15, де в обмежувач крутного моменту говорить вам, 6031 для того, щоб, наприклад, які 603NM я б сказав, що я p? перебільшені....але, будучи, що відноситься до дизель 60,31 мм3 дизельного палива inniettato

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    148
    Citazione Спочатку Написав explode82 Visualizza Messaggio
    і потім, в якості причини, ви, що використовуєте всі логіку в edc15, де в обмежувач крутного моменту говорить вам, 6031 для того, щоб, наприклад, які 603NM я б сказав, що я p? перебільшені....але, будучи, що відноситься до дизель 60,31 мм3 дизельного палива inniettato
    Що автомобіль, ми говоримо з limtatore моменту 6031?
    І потім, я вибачаюся, так як не s?, є датчики, які вимірюють крутний момент (можливо, як вони працюють?) або пара розраховується від ecu?

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    148
    ок, можливо, не буде 430, але навіть не 100, може бути, істина? star? в середньому, це значення я взяв до 2250giri, все одно мені буде цікаво з цих чинників перетворення для edc 15, мене можна відправляти.
    Практично нагадаємо, що коефіцієнти перетворення, які я відправив, я справедливі тільки для edc16

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    я просто кажу, враховуючи, що ви робите, трава, промінь значень перетворення, які відрізняються в залежності від моделі ебу bosch, то обмежувач крутного моменту від імені, що він служить для обмеження пара,але пара ви пу? обмежити різними способами,відповідно до логіки edc15, обмежуючи дизельне паливо,згідно з логікою edec16, що призводить датчиків, які включили в розрахунок сша, як система, саме НМ, і просто, як, що

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав explode82 Visualizza Messaggio
    я просто кажу, враховуючи, що ви робите, трава, промінь значень перетворення, які відрізняються в залежності від моделі ебу bosch, то обмежувач крутного моменту від імені, що він служить для обмеження пара,але пара ви пу? обмежити різними способами,відповідно до логіки edc15, обмежуючи дизельне паливо,згідно з логікою edec16, що призводить датчиків, які включили в розрахунок сша, як система, саме НМ, і просто, як, що
    вибачте за втручання
    але цілком можливо, що в тому ж ECU є карти з обмежувачами крутного моменту, які працюють або шляхом обмеження дизель в деяких, що Нм в інших?
    ДЖАННІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Питання більш важливий ? знаєте, якщо ці двигуни мають датчик крутного моменту.. інше приходить само по собі!!!
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    25
    безумовно, обчислюється! навпаки, нібито я б сказав,... (ecu знає, що ви руху і як сіль швидко обертах, cos? передбачає певну пару, для? безумовно, не ? точною, оскільки не враховує багато інших речей...), не з'? немає датчика!!

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •