Спасибі!
Гріха немає, є кнопка на форумі, щоб дати thanks...
Спасибі!
Гріха немає, є кнопка на форумі, щоб дати thanks...
але що стосується інших картах осі z, і завжди від 0 до 65 000 рублів в якості тиску turbo наприклад, тобі місце...
intentevo сказати, якщо розбіжності у вченні, що я сказав, я був прав, те, що значення по осі z є ті, датчика map, наприклад, 2000 на осі z одно ти стоїш, атмосферний тиск в 1бар може бути??
екран табличній тільки я на дві хвилини більше, його місце......................
вісь в 2d ти його вже бачив??
ок манро поки все ясно!!! дякую, дійсно, ви давайте не красивий новорічний вечеря-риба завжди, якщо вам подобається!!?я йду божевільний.........
місце таблиці......
Якщо дизельне паливо спалюється до досконалості, не слід збільшувати в повному обсязі карту, наприклад, 100 балів, починаючи з 1000 оборотів в хвилину?
ок манро, я думаю, бути, то нагадаємо, що в нас є три осі: rpm,lodad і z, що і збільшення, коли справа стосується тиску turbo осі z ми маємо значення, виражене map-сенсор, тобто " атмосферний тиск + тиск турбо, замість того, щоб, наприклад, в ДГ ми завжди rpm та load осі z ми міліграми дизельне паливо впорскується в кожен циліндр....є?питання, але, наприклад, 66mg скільки мм3?? ви можете зробити цей розрахунок??
манро привітання для приготування!!!!
потім 70 мм3, що я вважаю, наприклад, на edc 16c8 завжди мм3 циліндр??? в діагноз, коли я знаходжу: я наприклад останній автомобіль зроблений mercedes 320 cdi я вважаю, параметр дизель фактичного вводять, як мінімум близько 8mm3 максимум близько 65mm3 підсумки??або циліндр??я не знаю, якщо я висловив добре і тому, що " сьогодні я втомився,!!!!спасибі і добраніч всім............................................. ....