Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478

Avviamneto гарячої Audi A8 3.0 TDI

Доброго ранку, хлопці,
    Я новий на форумі, і хотів би допомогу, як видалити неприємний дефект гарячий старт машини мого батька.
    Сказати по правді, не ? блискавки, починаючи навіть холодної. У той же час, очевидно, буде дуже сильно@? у форумі обговорюється, притаманного
    в темі
    Заздалегідь спасибі
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 13-11-2012 11:52

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    для гарячий старт c'? керівництво на форумі, ви все ще не можете бачити, чому? не у вас мінімальна кількість повідомлень, в будь-якому випадку, беручи участь у форумі, ви знайдете багато інших посібників.

чесно кажучи, не думаю, що це проблема автомобіля вашого батька, то проблема виникає тільки TDI, а ваш ? gi? common rail
    крім того, вивчивши карту, яку ви публікуєте кривих крутного моменту при старті рівні, і, на мій погляд, правильно ? як якщо б VW у вас вже? випущений автомобіль з ФІКС для пуску гарячої
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Дякую за відповідь, то проблема не ? для пошуку на карті або у всякому разі щось для покращення пуску ? можливо?
    Уявіть, що вашу машину ? завжди трималася добре, але має свої 250000 км

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    для мене ? pi? механічна проблема, можливо, пов'язано з форсунок, які роблять зусилля, щоб розпорошити його під час запуску, можливо, з-за бруду, зрештою 250000km сон пробіг
    однак, якщо ви хочете відібрати у нас сумніви, ви можете спробувати дати трохи дизельного палива pi? під час щодо правильного індексу і подивитися, як веде себе автомобіль, якщо він покращує чи ні
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    насправді, як каже волхвів здавалося б, що гарячий старт і вже прикріплені, але ви можете все ж спробувати,зараз у вас privileggi для того, щоб скачати а потім бере участь у форумі, і поступово досягне тільки в разі, якщо місце тестового файлу.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Спасибі, в найближчі кілька речей, які я хотів би зробити виняток egr і зрозуміти, що може вплинути на різних картах управління акп.
    Очевидно, що зі зміною в S дозування двигуна змінюється, як якщо б було два перетворення по-різному, але я interessebe знати, якщо що робить педаль газу більш або менш чутливі, ви можете змінити поведінку tiptronic

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    звичайно, якщо ви зміните відображення відповідає по-різному на обмін в обох режимах

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Відчуття, що я ? що в обмін він оброблений від оборотів і від положення педалі,
    Ще це прискорює і після зміни, після чого збільшення чутливі? педалі повинні добитися успіху, щоб змінити раніше?
    Існують карти з різними обмін на S?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Між тим, я кладу шукаєте damos, що мені може допомогти зрозуміти, чи є ? спасибі пуску, так і холодною і гарячою.
    Чи можу я запитати, чи є затримки вприскування може дати migliramenti?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    80
    а мені здається, що є керівництво по запуску

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення