Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 41
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Повний відповідь на манро:
    У prex. рейку на моїй машині має 5 карт (кожна c'? у відповідній таблиці)
    Обмежувач тиску (бар) я неправильно писати atm будучи бар тільки одна карта
    У targhet map (здається так це називається), що визначає мету.

Якщо targhet карта не змінюється, навіть якщо я підвищив тиск в магістралі високого тиску і його обмежувач,
    тиск не може перевищити мета (як би обмежувач від погоні, але не переступати)

Додаю скріншот зробив на мод. зареєструвався на діагностику. Я in bad dad залізничних в 1660 році, і переїхав targhet в 1660 році, і обмежувачі...результат діагностики 1660.
    Тиск слід мету і досягає межі, встановленої.
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Може бути, змішання...вчора ввечері я надто втомився, нічого. дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    привіт манро не знаю, як подякувати тебе це було дуже важливо поговорити з вами, ви не повірите, але я зрозумів багато речей, в цілому, навіть якщо шлях і довгий, але, як і всі речі, потрібно спочатку зробити основу,тепер завдяки їй богу, або дуже, щоб зробити off, і я не можу dedicarmici як тільки я йду вперед на edc16c8, і тоді ви замість new' ще раз спасибі.......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    манро ви зробили так багато, і як.!!..
    тепер я хотів би запитати, інша справа,коли це стосується завжди з титаном в edc16c8 або c39 і інші, я sugl'осі im 2d, наприклад, тиску в рампі обертання в оборотах в хвилину, то кількість дизельного палива впорскується для rpm і в сторони, або прирощення зробити в бар і зроблено дуже добре, але, коли це стосується, наприклад, golf4 edc15p 101cv з титаном я всі карти rpm та load і просто,манро ти сказав мені, не слухайте, те, що пише ecm, але слідувати їм, загалом-осі на edc16c8 39 і т. д. ок, але на цьому, що це все rpm та load, як ми міркуємо......спасибі..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    привіт манро, то давайте подивимося, якщо я зрозумів!!
    тоді ти сказав, що навантаження, тобто навантаження двигуна і ступеня прийняті в залежності від даного параметру,приймаючи, наприклад, тиск турбо я вважаю, 3000 об / хв 100% навантаження, а на осі z я вважаю 2000, що б його значення, оскільки від датчика тиску, і що ти стоїш, атмосферний тиск є 1бар, чи не так?потім значення, оскільки від датчика тиску в залежності від оборотів???дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    що ви розумієте під один відсоток навантаження??
    в 2d або ж rpm та load на осі z немає ні міри,я вважаю, тільки цифри від 0 до 65000 й на інших картах дизель ж....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    картку і збагачення прискорення, що у насправді має бути педаль??але вибачте моє невігластво, але могли б ви пояснити мені точне визначення IQ??екран, як тільки я можу його місці, я зараз на роботі...
    а вони до осі у-у карти все, як описано, не тільки DW

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    манро, прости мене!!я не відправити у цю країну, але я не можу розміщувати екран, як я повинен робити???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    ок, там зроблено екран...
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    ок, погляньте на карту педаль відображається в табличній,не використовую titanium, чому? у мене проблема на комп'ютері, то використовую sw free, який, однак, має ті ж функції,як ви можете помітити, на зображенні у вас sugl'осі X педаль; Y оборотів в хвилину; в той час як вісь Z і IQ mg/str...якщо, наприклад, перейти на стовпець " 100% педаль, то помітите, тим же відсоток справи?...у 2d працює точно так само, cos?....
    Вибачте за перерву, що sw. ? це, що ви використовуєте?

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •