Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18

Обговорення: Mpps Сумісності..

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222

Mpps.. Сумісність

Привіт всім .. Я б хотіла зрозуміти щось про ці кошти, і тому я вирішив зробити морської свинки для них.. проблема і що (можливо)у мене 2 машини немає, сумісних з цим. І Opel meriva 1.7 101 л. с. 2007 року повинно бути щільним.. діагностики autocom бачить, як edc30 і діагноз не проблема, але з mpps... Нічого... інший і браво 1.9 jtd 105, які повинні бути сумісні ( edc15) ,autocom і роз'єм 3-контактний, все ок.. З mpps.. при підключенні обд all перехідний кабель використовується autocom 3-х контактний .. Нічого.. Я від ECU не відповідає.., що я помиляюся.. Ps BMW 3-ї серії, я був в змозі читати..

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    ...допомогу ніхто не має ідеї??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    привіт, то opel не можеш це зробити ,і "браво" навіть щільний потрібен програміст тьху..... і, можливо, їх не знаю, в який момент 105 і старий стиль cio? потрібно
    зняти eprom, і ви повинні зіставити я знаю, що ви не можете зробити жодного.....серія три назад, тому що буде 01 або 02 у ці роки accavallano початок послідовного читання....

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    браво jtd ви можете зробити це за допомогою galletto 20€ з деякими підключення до розетки круглої.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    браво jtd ви можете зробити це за допомогою galletto 20€ з деякими підключення до розетки круглої.
    що ви розумієте під "півник від 20 євро"?інтерфейс тип mpps або адаптер кабелю?я вже адаптер obd роз'єм fiat 3-pin, але не діє..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    [QUOTE=гзк;13566]що ви розумієте під "півник від 20 євро"?інтерфейс тип mpps або адаптер кабелю?я вже адаптер obd роз'єм fiat 3-pin, але не діє..[/QUOT
    наш друг msport говорив старий galletto 1260, а ви можете отримати її навіть з mpps але в деяких ecu потрібно зробити посилання, як каже msport.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    [QUOTE=giarras;13568]
    Citazione Спочатку Написав гоку Visualizza Messaggio
    що ви розумієте під "півник від 20 євро"?інтерфейс тип mpps або адаптер кабелю?я вже адаптер obd роз'єм fiat 3-pin, але не діє..[/QUOT
    наш друг msport говорив старий galletto 1260, а ви можете отримати її навіть з mpps але в деяких ecu потрібно зробити посилання, як каже msport.
    ..ок ..якщо ви мені поясніть, alora посилання зробити..принаймні, на цьому полі у мене немає проблем..все, якщо ми говоримо про грудини на ебу,якщо я повинен відкрити я нічого не роблю і "гра"на другу половину..

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    ...оновлення..я перевіряв на fiat ducato camper 2.3 130 л. с., 2008 року .. edc16c39..читати карту ок..навіть якби мені довелося вибрати іншу модель з-за відсутності мого..ps якщо потрібно, файл ori його місце..скажіть мені, де і, якщо я можу..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    погляньте на це місце подивитися, якщо ви, може бути корисний.

http://www.professionalchiptuning.ne...td-100-cv-2001

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    погляньте на це місце подивитися, якщо ви, може бути корисний.

http://www.professionalchiptuning.ne...td-100-cv-2001
    Потім кабель k.лайн, не ? те ж, що використовувати autocom для діагностики?..

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •