Стр. 15 з 18 PrimaПеред ... 51314151617 ... ОстаннєUltima

Обговорення: Step By Step Fiat Bravo 1.9 Mjtd 120Cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    зчеплення вібрує, просто тому, що ви завантажуєте занадто багато "влада" у цих кіл.. забираючи дизель вирішити проблему..

Ciccio іноді осів назад і стрибки, здається, що летить!!!!
    А те, що ви написали не робить раз.. справді, якщо подивитися на другий приклад ? збільшити rail в критичні ситуації, де була потрібна для пом'якшення "проблеми"..
    Однак ясно, що ці карти були зведені в кості ? просто, щоб зрозуміти і наблизитися до логіки ecu з вами..
    Мої карти створюються в зовсім іншу сторону, і, не торкаючись час!!!!
    На жаль ? нормально, що якщо почати давати відсоток на час автомобіль йде набагато більше, але що ? один наступний крок, і йде розраховуватися таким чином, щоб дати певну кількість градусів після вмт, і, головне, що ? віддати його в порядку зростання, не після стрибків високого тиску турбо..

Повертаючись до карти, по мені так вже? ми на межі або це ми пройшли.. чекаємо цей тест на дорозі.
    Але за час, що ви маєте на увазі, чи, краще сказати, які карти ви говорите? Я тільки збільшила тривалість INJ але SOI я просто зворушений.
    Щоб це було цікаво, якщо abassando тільки кількість оборотів в хвилину, де d? проблема вібрації risolvevo.
    Чи, може залежати також від інших карт? Проблема мені d? тільки 5-го і 6 передач. Очевидно, що якщо зниження тривалості INJ, то в перші 4 марсі, де не відчуваю особливих вібрацій я-калу, а також l? і це я хотів би уникнути цього.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    ви повинні відкрити іншу дискусію і показати карту.. я навіть не знаю, що автомобіль, це..
    для часів, я маю на увазі тривалості inj.. аванси йдуть порушені в основі те, що ви хочете від двигуна..
    Востаннє редагувалось Chris156; в 10-11-2012 23:05
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    ви повинні відкрити іншу дискусію і показати карту.. я навіть не знаю, що автомобіль, це..
    для часів, я маю на увазі тривалості inj.. аванси йдуть порушені в основі те, що ви хочете від двигуна..
    Ок, було те, що я хотів би знати, поговоримо про життя. Потім apriro' обговорення аномальні Вібрації

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    заздалегідь в дизель v? розраховується у відповідності з витратою, що, в свою чергу, v? оцінюється, починаючи від часу уприскування і тиску .. в будь-якому випадку, не ? потрібно доторкнутися до них, чому? двигун був розроблений з широким допуском початку уприскування просто подивитися значення в карту, щоб реалізувати його, якщо він помиляється в incrementarli продуктивність гірше... змінюють деякі параметри, які я тут описувати, щоб не змусити вас нудно... спробуйте, і ви побачите..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    заздалегідь в дизель v? розраховується у відповідності з витратою, що, в свою чергу, v? оцінюється, починаючи від часу уприскування і тиску .. в будь-якому випадку, не ? потрібно доторкнутися до них, чому? двигун був розроблений з широким допуском початку уприскування просто подивитися значення в карту, щоб реалізувати його, якщо він помиляється в incrementarli продуктивність гірше... змінюють деякі параметри, які я тут описувати, щоб не змусити вас нудно... спробуйте, і ви побачите..
    повністю згоден, не потрібно міняти аванси на дизель (common rail), але на інжектор насоса, в іншому випадку не йде сильний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    на інжекторі насос не повинні збити вас з пантелику між кутом початку впорскування і тривалість впорскування... не з'? потрібен мод, навіть не l? заздалегідь... тобто точки зору..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    на інжекторі насос не повинні збити вас з пантелику між кутом початку впорскування і тривалість впорскування... не з'? потрібен мод, навіть не l? заздалегідь... тобто точки зору..
    вибачте, я експрес шкоди змінити час упорскування на pde

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    продовжую погодитися з вами!!! не слід перестаратися з дуже аванси.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    змінити чи не змінити аванси...це ? дилема!!!
    C'? відкрита дискусія на аванси.. тому що ми не будемо їх у цьому мова, а беруть участь всі..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    вчора я зробив трохи по дорозі, з автомобілем, з першу карту кріс, не було дуже дефекту обертів низькі, звичайно, не летів на низьких оборотах, але не як, коли я вперше випробував його, так як ? мало, що відомо, що автомобіль, не ? постійно на низьких обертах, пу? бути каталізатором з половиною, все нормально? датчик повітря я перевірив в діагнозі, і це було чудово...ми бачимо, коли **** майстерня(Мій батько) вирішив проїхатися на машині з моєї машини...в моїх районах, кажуть, що швець ходить у взутті дірки

Стр. 15 з 18 PrimaПеред ... 51314151617 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •