Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 32

Обговорення: Номенклатура карти

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283

Номенклатура карти

Я хотів би почати нову тему, присвячену вивченню окремих планів, карт і їх осі, що може бути корисним для початківців і для тих, хто хоче заглибитися в тему.
    Тому я хотів би привернути тих, хто зацікавлений у поглибленні в тему, намагається (за допомогою деяких професійних) правильно розуміти значення карт і їх значень на їх осі.
    Щоб почати вивчення, я прикріплював карту Bosch EDC15C7, що на картинках все видно? для "навчальний".
    Щоб зробити більше? зрозуміло, в цій темі, і, щоб залучити всі, allegher? час від часу зображення на площині, в якій ви збираєтеся заглиблюватися, щоб зробити все, пі? негайно і уникнути непорозумінь і нерозуміння. Крім того, щоб отримати максимальний результат, буде дуже сильно@? бути строгим, таким чином, використовуючи тільки міжнародні імена реальніне ті "користувальницькі" від різних розробників програмного забезпечення. Те ж саме для осей і їх значення. Ми? не виключає, що всякий, хто хоче порівняти їх з тими, що надаються з своїх програм ? ****** у postarli...

Я почну аналіз з основною поверх: IQ (Injected Quantity)!
    - Def: Цей план повинен бути один головний, який вирішує справу? дизельного палива, яке треба вприснути в циліндр, але те, що показують його осі, і що таке бали?
    - По осі X ? сходи, що йде від 400 до 6400 з кроком 400 точок.
    - По осі Y масштаб ? від 1000 до 5000 з кроком 250 очок.
    - Вісь Z повинно бути справа? основі дизельне паливо, впрыснутое в мм3.

IQ - План Iniezione.zip

Я сподіваюся, що це обговорення може вплинути на багатьох, і мати більшу відвідуваність...

PS: якщо я зробив якісь помилки або неточності, поправте мене!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    якщо ви помістіть орі, ми можемо дізнатися більше? люди

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Привіт манро, вибач, якщо я був неправильно зрозумілий: я зовсім не образливий, тому я не образив! Крім того, я добре розумів, що ваші "критику" були зроблені конструктивно покращити розмову!
    Насправді, з ваших повідомлень я зрозумів, що мені вистачить здібностей, найбільше у вивченні, тому ми спробували ще раз і подивимося, якщо на цей раз sar? pi? пощастило...

Я виділив два поверхи, які я думаю, можуть бути плани DW вами зустрітися.
    DW - Драйвера wish.zip
    (Чекаю підтвердження)

По-перше: що вони собою представляють насправді два поверхи, що я призначений DW1 і DW2? Яка різниця, c'? між двома?
    Далі йде реальний аналіз:
    - Def: вже? дата і cio? визначає кількість? дизельного палива, яке треба вприснути в камеру згоряння в залежності від частоти обертання двигуна і заявкою зроблено від тих, хто управляє з допомогою педалі акселератора.
    - Осі X і Y: обертів двигуна і відсоток "відкриття" педалі акселератора. (я сподіваюся, що вони правильно вказані в таблиці)
    - По осі Z: cos'?? (PS: помилково його значення були помножені x 0,01, в реальності? обидва поверхи мають максимальний одного до 6500, а інший-на 7000)

Я сподіваюся, що не зробили занадто багато помилок на цей раз, навіть якщо зовнішній вигляд виправлення...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Citazione Спочатку Написав bart Visualizza Messaggio
    Привіт манро, вибач, якщо я був неправильно зрозумілий: я зовсім не образливий, тому я не образив! Крім того, я добре розумів, що ваші "критику" були зроблені конструктивно покращити розмову!
    Насправді, з ваших повідомлень я зрозумів, що мені вистачить здібностей, найбільше у вивченні, тому ми спробували ще раз і подивимося, якщо на цей раз sar? pi? пощастило...

Я виділив два поверхи, які я думаю, можуть бути плани DW вами зустрітися.
    DW - Драйвера wish.zip
    (Чекаю підтвердження)

По-перше: що вони собою представляють насправді два поверхи, що я призначений DW1 і DW2? Яка різниця, c'? між двома?
    Далі йде реальний аналіз:
    - Def: вже? дата і cio? визначає кількість? дизельного палива, яке треба вприснути в камеру згоряння в залежності від частоти обертання двигуна і заявкою зроблено від тих, хто управляє з допомогою педалі акселератора.
    - Осі X і Y: обертів двигуна і відсоток "відкриття" педалі акселератора. (я сподіваюся, що вони правильно вказані в таблиці)
    - По осі Z: cos'?? (PS: помилково його значення були помножені x 0,01, в реальності? обидва поверхи мають максимальний одного до 6500, а інший-на 7000)

Я сподіваюся, що не зробили занадто багато помилок на цей раз, навіть якщо зовнішній вигляд виправлення...
    Підтверджую, є два диска wish тобто педалі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Ідеальний ...я саме шукаю обговорення народилася в ознайомлювальних цілях..я сподіваюся, що зрозуміти щось

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Насправді, з урахуванням значень по осі Z, я теж думаю, що це було дизельне паливо впорскується і не пара? я не відповів, чому? мені ти здавався безпечним на ваші заяви!
    Потім ми змогли визначити, принаймні, основний план...

Тепер, перш ніж лікувати інших планів важливі (наприклад, turbo і обмежувачі різні), я хотів би попросити роз'яснити, що мені дуже цікаво: SOI!
    SOI.zip
    Що означають значення на своїх осей X і Y і як перетворюються?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Будь ласка, ви можете зробити видимими, зобр. так що ви можете прийняти участь також і мене, що я не маю можливості? їх побачити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    Citazione Спочатку Написав мегамозок Visualizza Messaggio
    Будь ласка, ви можете зробити видимими, зобр. так що ви можете прийняти участь також і мене, що я не маю можливості? їх побачити?
    я мегамозок

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав isfedale82 Visualizza Messaggio
    я мегамозок
    Це залежить тільки від того, що у вас немає ще 50 повідомлень (згідно правил Форуму), але ви там сусіди...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    Citazione Спочатку Написав bart Visualizza Messaggio
    Це залежить тільки від того, що у вас немає ще 50 повідомлень (згідно правил Форуму), але ви там сусіди...
    поклавши фотографії, бачиш, навіть нас, і увійти в живій дискусії, і потрапити в ці 50 msg-й? легко ))

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •