йде більше, ніж, що ви зробили ви?
йде більше, ніж, що ви зробили ви?
У світі божевільних нормальний-це з розуму
тому? я помітив, що щось не знаю ? збіг або карту, автомобіль у нерухомому стані перемістити перший, той, який я зробив, на мій погляд, було більше? м'який, але регулярні, в основу про sebra орі, вище 2000 ? pi? швидка мій, під моїм був краще(на мене), для? ваш після 2000 оборотів в гору, і ви відчуваєте, що штовхає на сидіння моє, а не менше.
моя поважає оригінал.. наступний крок ? трохи rail, де треба.. якщо ви чекаєте хвилину тебе і приготую для вас місце.. якщо зчеплення тримає добре, ми збільшуємо час вже від басів..
ось для вас.. якщо ви відчуваєте вібрації під пара, просто опустіть знову час..
Як завжди, слід тлумачити різні зміни..вони завжди грубі..але роблять різниці!
Зробити це тип карти (старий стиль) ? смішно..проблема ? ви не можете застосовувати на всіх ecu..ви повинні побачити обмеження, внутрішні, і, відповідно, розрахувати новий обсяг дизельного палива.. і.? від одного оновлення до іншого вони відрізняються..
спробуйте його і дайте мені знати.. не зашкодить!!!
перша карта котить тільки тоді, коли виходить в парі, чому? ? збільшена iq повного навантаження необхідно збільшити обсяг на весь діапазон впорскування, де потрібно, і з gradulait? щоб не просити нерівномірно передачі...
і тут каска осел.. ви не бачите, але ? був змінений весь період доставки, і, відповідно, збільшується.. проблема під раундах був просто збільшення на час.. але як я сказав, було, щоб побачити, якщо стояв зчеплення..
осел-n? каска n? летить... як ви зробили це, натисніть ecu вимагати більше? крутний момент і, відповідно, pi? витрата всі ми? сходиться при максимальному навантаженні, але в перехідних витрата не вписується в запит ... c'? затримки з-за часу, необхідного, що потрібно в ecu перетворення крутного моменту встановлений в витрата... для швидкого відповіді необхідно натиснути стовпці до і переглянути... я не кажу, що метод не v? добре, etc.. чому? я знаю...? якщо натиснути стовпці, як ви повинні подивитися, що як тільки ви прокручуєте газу двигун стріляє відразу вгору..і передач і не втратите 200 про / хв із зменшенням гальмування двигуном... незручності ? що, якщо не кроком, обережно, і у вас ноги, як цегла, ви можете прискорити передачі... або на зміну стратегії і ... амінь...тоді, якщо системи rail недалеко affievolisci затримки перетворення...завжди оцінює втрати потужності, щоб перетягнути насос...
зчеплення вібрує, просто тому, що ви завантажуєте занадто багато "влада" у цих кіл.. забираючи дизель вирішити проблему..
Ciccio іноді осів назад і стрибки, здається, що летить!!!!
А те, що ви написали не робить раз.. справді, якщо подивитися на другий приклад ? збільшити rail в критичні ситуації, де була потрібна для пом'якшення "проблеми"..
Однак ясно, що ці карти були зведені в кості ? просто, щоб зрозуміти і наблизитися до логіки ecu з вами..
Мої карти створюються в зовсім іншу сторону, і, не торкаючись час!!!!
На жаль ? нормально, що якщо почати давати відсоток на час автомобіль йде набагато більше, але що ? один наступний крок, і йде розраховуватися таким чином, щоб дати певну кількість градусів після вмт, і, головне, що ? віддати його в порядку зростання, не після стрибків високого тиску турбо..
Повертаючись до карти, по мені так вже? ми на межі або це ми пройшли.. чекаємо цей тест на дорозі.