Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20

Обговорення: 9.t7 Fiat 500 1.2 euro6

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    Дякую за відповідь, буду читати як з допомогою пінцета і зварювання пам'ять, а для того, щоб побачити, що різниця є, я хотів зробити, крім того, ще одне питання, я помітив, що з ktag ви можете прочитати деякі eeprom може бути доцільно, якщо це пристрій дозволяє, або в будь-якому випадку, незалежно і все краще і краще зварювання і прочитати типу з Car PROG

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    коли інструмент дає можливість читати, а спокійно e2prom, і робите резервну копію ecu.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    Спасибі відповідь ugoboss, я намагався читати ці пам'яті з k-tag , зробивши резервну копію, щоб потім читати їх окремо eeprom 95320 змінено з immo універсальний, а потім переписати, але, на жаль, від діагностики код помилки, про це повідомляється на зміну ecu edc16u34 Ви, щоб це було цікаво, як він обчислює контрольну суму цих eeprom, перш ніж переписувати з ktag я помітив, що immo universal не про контрольну суму після зміни файлу, але каже, що перевіряє, але як? я помітив, що програмне забезпечення, як Meucci роблять контрольну суму в автомат, і в будь-якому випадку я підтверджую, що читання з допомогою пінцета не на всіх ecu ви можете зробити зіткнення з цієї edc16u34 я помітив, що на цьому ви не можете читати з допомогою пінцета або за допомогою інструмента або отпаять eeprom дякую тим, хто мене може навчити, як розрахувати контрольну суму на ці eeprom або в цілому

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    чекає, що я пропускаю, тут я кажу про ecu marelli 9fgf, зараз ти говориш про edc16u34 vag, не змінити тему на ту ж тему, якщо ви хочете, щоб відкрити інший і експорту, і нова проблема, у всякому разі, як правило, коли ви робите нерухомості на eeprom я не виправляю, але є те, що тобі роблять. на багатьох ебу, коли ви робите нерухомості в діагнозі у вас помилка на immobilazer але і нормально.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    50
    Для того, щоб зробити часткове потрібно читати e2p з програмістом, як і я-терміналів, наприклад... і тоді ви riverginare код і переписує всередині і як мона забрати новий код.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    Я прошу вибачення, з Ugoboss для легкий поворот теми, що я зробив, на мій останній пост і я дякую йому ,і я питаю dj piex якщо riverginatura, що я хочу зробити, як це можна зробити без програм, якщо вони знають, шістнадцяткові значення змінити на eeprom цієї 9fgf

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    50
    Citazione Спочатку Написав teamfox Visualizza Messaggio
    Я прошу вибачення, з Ugoboss для легкий поворот теми, що я зробив, на мій останній пост і я дякую йому ,і я питаю dj piex якщо riverginatura, що я хочу зробити, як це можна зробити без програм, якщо вони знають, шістнадцяткові значення змінити на eeprom цієї 9fgf
    значення змінюються від sw sw, на я-терміналів, наприклад, це специфічна функція, щоб зробити це, або я ручний, я роблю спроби скинути зон мало, щоб раз і тести, де правильний тест за тестом... скидання зони в e2p і пишу, і намагаюся, поки не знайду правильний області..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    50
    Citazione Спочатку Написав teamfox Visualizza Messaggio
    я сподіваюся, що було ясно...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    Спасибі Dj piex для ясності , і відповідаю , я зрозумів систему, і я думаю, що це важко для мене, тому що я повинен отпаять і припаяти, кілька разів eeprom або зварити попередньо в двері, eeprom, sop пружини для того, щоб робити тести , все одно намагаюся прочитати отпаять eeprom, а між тим на цих ecu зрозуміти, що різниця є, читаючи з супорта і отпаять вже, якби не було різниці, з плоскогубцями, зробити набагато раніше,у всякому разі, коли мова йде про обнулення він має намір поставити FF в шістнадцятковій? Ще раз спасибі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    Хотіла відправити показання eeprom, хто мені може допомогти я не розумію як це зробити

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •