Результати 1-4 з 4
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89

Fiat grande punto 1.3 mjt ecu mjd 8f2.g1 -мм 51904061

Я зробив трохи плутанини з потоками і зібрану інформацію, а потім я повинен почати все з нуля.
    Я хотів би покласти руку на Grande Punto 1.3 MJT але я не автомобіль доступний в даний момент.
    Блок позначений як MJD 8F2.G1 - 51904061 але я не читав з причини, зазначеної вище.
    Зараз, наскільки я зрозумів, цей ECU не легко, як EDC15C7, тому я хочу бути впевнений, щоб не зламати з першої спроби.
    Тепер мої питання щодо:
    Програмне забезпечення:
    - інформація, яку я досить, щоб шукати файл орі і почати вивчати, або ви повинні входити і, насправді читати ECU так, щоб отримати додаткову інформацію?
    - є кілька версій програми, для цього ECU?
    - Я скачав файл з розділу файли орі (тільки flash), і я використовую Titanium для того, щоб відкрити, але коли я йду до Великі точки я драйвера, але не знаю який вибрати;
    - така ж ситуація і з winOLS. Я відкрив файл але у мене ще немає досвіду, щоб знайти свої карти; я Не зміг знайти свій мод.
    обладнання:
    - на жаль, я тільки китайське обладнання, і я не хочу використовувати ameno, які не роблять шкоди. Я шукаю для цього відповідний інструмент. Здається, що Кесс і краще, але є дуже багато версій, які варіюються в ціні і не знаю, що те, що підходить;
    - Я бачу, що іноді із запропонованих варіантів, це використовувати JTAG або BDM. Я не впевнений, як працювати на цьому ЕБУ, але я б вважав за краще НЕ відкрити, але працювати з БД.
    - як правило, робота на ECU резерв і купівлю іншого. Думаю, що не буде працювати, якщо підключений до моєї машині, щоб іммо або щось подібне. Так питання ... я повинен "клонувати" це ЕБУ якимось чином? ECU eeprom від отпаять...прошити або що ще?
    Велике спасибі всім вам, що ви дасте якусь пораду.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    ніхто не може мені допомогти?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    aho мм nd були?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    50
    що ти хочеш знати точно ? я не розумію, щиро, що ви хочете зробити..

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •