впевнений, що ви можете
друзі, я розумію, що поставити в boot ecu, але, будь ласка, поясніть мені, як ви використовуєте цей кабель??
і з якими ебу працює?
привіт,ви можете використовувати його у всіх тих ебу, де тобі потрібен кабель, щоб читати в школі, зараз майже всі інтерфейси, що купіть вже її проводів, але багато хто не мають атаки бд, це схоже на те, що дають з MPPS, v18, то ще має перемикач для харчування або немає ecu, хоча багато з них я знайшов неправильно з харчуванням навпаки, в сенсі годувати завжди екю, і коли ви увімкніть вимикач живлення інструмент підключений (в нормі повинно бути навпаки) у будь-якому випадку, це завжди корисно.
уго ---- президент A.E.P.
дякую бозі завжди дуже корисно...
якщо я правильно зрозумів то це потрібно, коли на інтерфейс з бд і ви хочете, щоб прочитати ecu до школи в boot mode...
я думаю, що це може поставити ебу в boot, на роз'єм діагностики...
і було б добре![]()
привіт, якщо ви хочете прочитати ecu в школі, поклавши в bootmode без відкриття потрібно використовувати технології, bench, що вони вже всі інтерфейси останнього покоління офіцерів, клон, якого я знаю ( але я не ніхто), а там тільки KTM bench, який у мене є і прекрасно працює.
уго ---- президент A.E.P.