Сторінка 7 з 8 PrimaПеред ... 5678 ОстаннєUltima
Результати 61-70 з 74

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    привіт, то в першу чергу потрібно розмістити ваш вихідний файл, серед всіх тих, розміщені не здається, що я його бачив, і ти не можеш чекати, що хтось тобі повинен перевірити ваші змінені файли, якщо я поїду його шукати, потім, якщо хочете рада-покладіть всі числа, sw і hw, і набагато більш правильним і у випадку, якщо один хоче шукати оригінал ви, напевно, знайдете.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    привіт!!! тоді l egr не закритий,відсутні деякі обмежувачі iq rev limited зроблено неправильно,дві карти педаль не рівні, насамперед, вимагає 60 мм, а другий вимагає 70.ін'єкції parzializata і страшні часи, на мою скромну думку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    Citazione Спочатку Написав frenk85 Visualizza Messaggio
    привіт!!! тоді l egr не закритий,відсутні деякі обмежувачі iq rev limited зроблено неправильно,дві карти педаль не рівні, насамперед, вимагає 60 мм, а другий вимагає 70.ін'єкції parzializata і страшні часи, на мою скромну думку.
    Дякую за відповідь, ви, звичайно, більш підготовлений, ніж я. Я був би вдячний, якщо ви будете слідувати в наступних кроках. Як сказав карта не плід моїх знань, навіть елементарних. Прожилками інтервенції:
    - EGR я закрита, в новій версії ****ll максимальне значення;
    - які обмежувачі ви говорите і як я повинен втрутитися?
    - rev limited боляче...от не розумію просто
    - карти педаль, я знаю, що вони є, і я можу виправити, але мені не вистачає бачення lgobale і не знаю, якщо siameglio значення 60 або 70;
    - час вприскування parzializzata і час страшно...думаю, це вже перебір...
    Я був би вдячний, якщо б ви могли прояснити сумніву так ....я розумію (сподіваюся) і зроблю.
    Ще раз спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    звичайно! я не компетентний,але я завжди слухав поради знаючих людей,і в цьому форумі.Тоді давайте по порядку.
    Карти, які ти виклав я не бачив, egr off
    У вас є обмежувач iq all адреса 73536_735b4
    На цій карті вони зробили класичний поп-корн або постріл,встановлюється на 4500 оборотів,але цього, неправильно встановити
    Дві карти педаль, на мою скромну думку, повинні бути зроблені таким же чином.Моя порада в тому, щоб "розблокувати"iq наприклад, 80mmg і в результаті розрахунку часу, у відповідності з цим значенням.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    Спасибі frenk85, дух форумі саме це і потім, якщо зараз, що ми повинні сидіти вдома самітником, якщо ми не придумаємо щось сходить з розуму!!!
    Я ще новачок, мені зрозумілі загальні поняття, але досі не можу вдаватися в деталі. Як сам сказав:
    - підтверджую, що на карту відправлено EGR не було навіть в АВТОНОМНОМУ режимі;
    - функція обмежувач IQ перевірити, але не думаю, що добре розумів сенс і функції. Це повідомили в попкорн? Якщо ви, враховуючи, що я не збираюся дістатися коли-небудь до 4500 оборотів в хвилину, я можу залишити його там, де це, або я повинен зняти?
    - карти педаль, я згоден з вами, тому що від того, як я читав, повинні бути рівні...але коли дублюю...що ж це за "право"?
    - розблокувати IQ (80mmg) і розрахувати час ...ще не в змозі це зробити ....і я досі вчитися.
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    ефект поп-корн не має ніякого ефекту, тому що, а також.
    Дублює ту, де впорскуючи 70mmg.Потім все адреса 76736 є на карті пара функції педалі і йде вгору.
    для час існує безліч дискусій на форумі,спробуйте знайти те, що підходить у вашому випадку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    Citazione Спочатку Написав frenk85 Visualizza Messaggio
    ефект поп-корн не має ніякого ефекту, тому що, а також.
    Дублює ту, де впорскуючи 70mmg.Потім все адреса 76736 є на карті пара функції педалі і йде вгору.
    для час існує безліч дискусій на форумі,спробуйте знайти те, що підходить у вашому випадку.
    Ок frenk85, я вивчала мапу, і поступово мені стає все більш ясно, хоча, треба розуміти, добре на кожній карті, і зв'язок між ними.
    Я вирівняв карти педаль (driver wish 1 і 2), використовуючи в якості parmaetro ті, в яких є цифра 7000 (я до сих пір зрозуміти ці цифри до чого відносяться мм3 дизельного палива?...мг?).
    Я підняв ВСЮ mappoa IQ limit (7673E) на 25%.
    Тепер у студії небагато часу, щоб зменшити duration map і перш за все я повинен зрозуміти, як він втручається, щоб змінити АФРИКУ. Як я отримаю кількість дизельного палива зараз вводять?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    але, як завантажити файли з я форумі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di micheleyr6
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Болга
    махачкалі
    Повідомлення
    98
    читайте правила!!
    якщо не досяг 80 корисних повідомлень, ти не можеш скачати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    Citazione Спочатку Написав micheleyr6 Visualizza Messaggio
    читайте правила!!
    якщо не досяг 80 корисних повідомлень, ти не можеш скачати
    дякую...але мені здалося, що не в цьому причина.

Сторінка 7 з 8 PrimaПеред ... 5678 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •