з mpps 12 у вас не виникне проблем з 32-і 64-розрядних.
я використовую W7 64 біт, і я добре, як з k-люкс, що з іншими.
з mpps 12 у вас не виникне проблем з 32-і 64-розрядних.
я використовую W7 64 біт, і я добре, як з k-люкс, що з іншими.
mpps йде добре, навіть з 64-бітної а особисто я рекомендую використовувати дуже 32bit + стабільний.
інша інформація, але для програмування блоків управління, використовувати пк використовується тільки у цій роботі (без всяких додаткових програм) або комп'ютер, з яким ви трохи все?
і ще, я схиляюся до цього рішення, мені здається, краще рішення, щоб уникнути можливих конфліктів Hw.
Thanks![]()
привіт рага новий...
щоб не створювати ще однієї нової теми я okella на цю...
momentaneamento я galletto 1260 і разом, мій друг, ми змінили ебу свого автомобіля opel corsa 1.3 70 к. с....
тепер я хотів би спробувати на 307 2000 дизель 90 л. с., на ford focus 2009, бензин 1600 90cv... (вже перевірені з допомогою galletto 1260, але я не можу їх читати)
на peugeot каже мені, з'єднайте 28 маса, і на фокус не в змозі їх прочитати... приходить на 50% і зависає в читання...
крім цих автомобілів, я хотів би потім покласти руки скрізь...
що ви мені порадите? mpps? яка версія? або інше обладнання?
Півень 1260 в даний час і випущених і навіть ризиковано,наприклад, на mjet ви ризикували
Для використання типу хобі, ви просто mpps v. 5 або kess клон
Якщо ви хочете зробити його ще більш безпечним і до теперішнього часу, як список авто краще півень. 2
я міг би сказати ціни ?
на mjet ми написали мінімум разів десять... іноді зависає писати... але тоді було достатньо, rimandarla і писав правильно...