Результати 1-4 з 4

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336

Виправити терміновий Audi A4 EDC16

Я читав мапу' A4 2.0 16v 140 Л. с. EDC16 ECU hw 113 sf 740. Машина зіставляється і йде дуже добре, і клієнт просить зниження. Я читав з БД файл, який я змінив, але в записі помилка RSA. Я побіг читання в BDM, але зберегти файл з CK неправильно і т. Д. я не можу виправити. Не розумію, що за операція була зроблена, але якщо ви виправити ck і переписати файл, повинно працювати. Можливо, з файл ОРІ я можу вирішити, навіть якщо ти і знайдеш без upgrade soft (03g906016GN 7004) ?
    Між тим, цікаво, якщо хтось може виправити, перевірити файл "є bekup карта" - ліжко в BDM або краще зробити dowgrade ( на оригінал) і виправити і Реєстрації.
    Я думаю, що це було зроблено свого роду захист картки, якщо хтось говорить мені, що може бути зроблено, просто з цікавості , я був би вдячний за інфо.
    Дякую

і найкращі ПОБАЖАННЯ всім.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Бачу, що важко, якщо не знайдений файл.
    у будь-якому випадку інструменти повинні виправити контрольну суму запису.
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я зробив деякі роботи на файл, ліжко в послідовний,
    файл "AUDI A4 МОД читати З БД.В", як каже розширення і оригінальний
    файл "WinOLS (Audi A4 (down_boss_cks_ok) - 374970) і написати з пониження, з cks правильно.
    файл"Audi a4 мод читав, OBD_boss" і те, що ти читав у послідовний відредаговані і виправлені для запису,

вони не зробили ніякої глечик на файл , і тільки питання cks, спробуйте написати і скажи мені, як закінчується запис, (у зв'язку з тим, що ти пишеш в файл?)
    якщо у вас інша проблема, спробуйте запитати і ми бачимо її вирішити, якщо дозволяє погода.
    File Allegati Файл Вкладення
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Спасибі, Бос. В понеділок спробую написати. Використовую Kess клон , що на читання ОК, але в записі мені помилку RSA . Так що з Ск правильно, не повинно бути проблем?

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •