Сторінка 6 з 8 PrimaПеред ... 45678 ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 74

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Edc15c2 sw :392 і 600 в той час як версія 955-932 це с7 і версія 85 к. с. підтверджую, dragusdrake

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    нарешті, вони дісталися кабелі, як півник, що mpps обидва китайські клони. Підключені до машини, вони обидва мають ініціалізації ебу і прочитав conetnuto зберегти у файл bin.
    Тепер, як тільки я намагаюся надати карті ретушшю. У вас є поради щодо...запобіжні заходи прийняти?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    Bsera назад після деякий час, я намагаюся повернути у відповідності з тим, що я намагався зробити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    добре! дайте нам знати,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    Отже, я граючи на даний момент з програмним забезпеченням і mis почуття, winols, як один з кращих. Так як раніше, не розумію, які карти, щоб підправити шукаю damos для winols.

Тепер технічне питання...але якщо дістати блок управління ідентична моєї (955-392)...міг би замінити його прямо з моєї машини чи ні?
    У разі негативного, що мені потрібно перекодувати перед монтажем, щоб мати функції?

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    я виправив деякі файли змінені, але моя підготовка поки не дозволяє мені оцінити.
    Порівняйте з оригіналом, я помічаю, звичайно, відмінності, і я можу зрозуміти, в бік політики, але я не можу оцінити якість/добра самих файлів.
    Всі файли мають модифікований драйвер wish1, TQ limit, Driver wish 2, жорсткий 1, жорсткий 2.
    Інші голоси, замість того, змінюються деякі, а інші ні.
    Додаю файли. Спасибі вам, що ви можете дати деякі корисні рекомендації, щоб вибрати потрібний файл або, принаймні, щоб зрозуміти кожну картку, що є особливості.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    є хто-небудь?...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    у будь-якому випадку ваш вихідний файл знаходиться тут.

http://www.professionalchiptuning.ne...ght=1037351392
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di micheleyr6
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Болга
    махачкалі
    Повідомлення
    98
    Citazione Спочатку Написав vince59 Visualizza Messaggio
    Отже, я граючи на даний момент з програмним забезпеченням і mis почуття, winols, як один з кращих. Так як раніше, не розумію, які карти, щоб підправити шукаю damos для winols.

Тепер технічне питання...але якщо дістати блок управління ідентична моєї (955-392)...міг би замінити його прямо з моєї машини чи ні?
    У разі негативного, що мені потрібно перекодувати перед монтажем, щоб мати функції?

Дякую
    ви можете взяти ебу ідентичні в руїнах це зробити клонування в bdm

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    знову вітаю вас на форумі. Прошу вибачення пост неповний.
    Це punto 1.9 jtd з ecu edc15c7 955-392
    Отже, додаю файл орі, і те, що я використовую. Pwer уникнути проблем у centraloina оригінальною, тому я купила кілька лір, і я перепризначений eeprom 5P08 так, щоб почати автомобіль. Потім я прошив в карту зміни, які ви знайдете в додатку. Я заглянула в карту і на і т. д., що з winols (що вважаю більш повний, але менш зручний), і я бачив, як штрихи, які були зроблені. Це не плід моєї роботи - може бути! - але я був на іншому форумі.
    Двигун працює добре, крутний момент істотно зріс, але у мене не було можливості перевірити максимальну швидкість, і тому, що я боюся, що ти розіб'єш що-небудь.
    Єдиним недоліком є те, що мені горить червоний індикатор двигуна (помилка P0601, що мені здається, це пов'язано з перевіркою внутрішньої CHK), і навіть якщо переставлю назад при наступному включенні. Крім цього автомобіль заводиться і працює добре.
    Я прошу тих, хто знає більше за мене, рейтинг, карти, для того, щоб зрозуміти, чи добре armoinizzata чи ні, і як ми могли пройти повз.
    Цікаво було б капуто, тепер, коли сили у мене є.
    В той же час я зняв EGR, в результаті чого всі значення на максимум.
    Спасибі, хтось може сказати.
    File Allegati Файл Вкладення

Сторінка 6 з 8 PrimaПеред ... 45678 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •