Спочатку Написав
MCDJ90
Доброго дня, для того, щоб турбіна була відремонтована нещодавно , 12000km приблизно, так що геометрія працює.
Насправді, я повинен також розширити механічно, тому що на практиці au низьких обертах тиск піднімається до пікових 2,7 2,8 (діагноз) і до 3000giri машина, здавалося, гальмування, а потім відправитися ходу після 3000giri при відкритті геометрії. З допомогою одного я трохи послабив, і таким чином, автомобіль є більш лінійною.
Однак на низьких обертах, здається, заснула.
Я пробував з іншого, як моя, той же двигун, але з форсунки, що виправив +5 і труднощами, щоб їздити на мотоциклі, але йшов біса вниз, я побачив зміни тиску turbo з діагнозом, і більш або менш був, як моя, перш ніж змінювати вручну, з безліччю вершин і електропривод, який йшов до 20% закриття (як мій перший), але я на відміну від вас, набагато менше.
Я відразу ж розрив вихором, а потім провели роботи з гбц, зняли інші, тільки, що з цього моменту ви чуєте шум від штовхачів, в результаті я навіть переробив турбіну, але без повернення, як раніше.
Для зміни я думаю, що зробив правильно, не можу ще читати це керівництво, я опустив криві управління swirl в 2D.
Ви кажете, що з редагування повинен повернутися майже як оригінал?