Результати 1-4 з 4
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335

Toyota Yaris 1.4 66kw рік 2011 - EDC17CP07, що не частина

Доброго ранку всім, у мене проблема з yaris 2011 рік з EDC17CP07, що після запису файлу з видалення DPF і EGR зробив з ******* не хоче йти. у діагностиці іноді не вид ебу двигуна і з'являється U0100 в різні блоки управління. Коли блок управління буде вигляд від діагнозу автомобіль, але з'являється помилка P1604 і незабаром вимикається. Все це також робить резервні копії з оригіналу, які додаю. читання і запис з ktag 2.23 можу зробити без проблем.
    можливо, був пошкоджений блок управління двигуном, якщо він може взяти ще одну використана для того, щоб потім riverginare? на цій машині, має бути те ж саме кількість HW чи це нормально, навіть якщо по-іншому ?
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Citazione Спочатку Написав emilground Visualizza Messaggio
    Доброго ранку всім, у мене проблема з yaris 2011 рік з EDC17CP07, що після запису файлу з видалення DPF і EGR зробив з ******* не хоче йти. у діагностиці іноді не вид ебу двигуна і з'являється U0100 в різні блоки управління. Коли блок управління буде вигляд від діагнозу автомобіль, але з'являється помилка P1604 і незабаром вимикається. Все це також робить резервні копії з оригіналу, які додаю. читання і запис з ktag 2.23 можу зробити без проблем.
    можливо, був пошкоджений блок управління двигуном, якщо він може взяти ще одну використана для того, щоб потім riverginare? на цій машині, має бути те ж саме кількість HW чи це нормально, навіть якщо по-іншому ?
    Автомобіль матчі, але через хвилину виключився

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Проблема вирішена! Як не дивно там була холодна пайка на pin гребінь, що, очевидно, знявши блок управління, що відокремилася. Переробити його на матч машина

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Прокляті випадки торгівлі!!! головне, що ви розібралися...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •