Результати 1-4 з 4
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336

ФЛЕШ файли і МІКРО на marelli MJD 602.м1

привіт,
    я написав Marelli приєднання ФЛЕШ-Файлів змінено, приєднавшись до файлу МІКРО.в, що надходить від блоку управління, з тим же SW і HW, але з номером "Запасна-іншому". Автомобіль і, здається, добре. Цікаво, що містить файл МІКРО, що програма просить вас приєднатися до Флеш-відредаговані?, Можуть бути проблеми в подальшому?
    Спасибі тим, хто може відповісти.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    в мікро ce sw для роботи з flash, дуже ймовірно, маючи цифри sw і hw, рівній або добре, якщо машина піде в хід йде добре, ви не повинні мати ніяких проблем у майбутньому, але я прошу тебе, ти не міг її читати, щоб не йти на непотрібний ризик заблокувати і все?
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Спасибі, Бос. Підтверджую, як ти кажеш, автомобіль йде як старий файл. Єдина проблема-це помилка p1901 на датчик тиску FAP, що я думав, що впораюся з DEFAP... а ще присутня. Тому я закриваю обговорення, заявивши, що навіть у разі написання як зробити від мене автомобіль працює. Для того, щоб відповісти на ваше запитання, БОС : я спробував зробити те скромничати уникаючи 1 години читання, необхідний він перестає ECU. Тепер відкриваю пост, щоб помилка P1901.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    для того, щоб уникнути годину-півтора читання, я відкриваю, і я в BDM 10 хвилин і проблем 0
    уго ---- президент A.E.P.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •