Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-14 14 -
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ти помилився в limitatorri, 5 від 04abba ви почали дуже рано, ти за межами карти, і ті, в 055610 ви дали занадто багато, покладіть на місце тих точок, повторіть спробу.
    уго ---- президент A.E.P.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    для того, щоб, так сказати, так, тоді, звичайно, все змінити на свій лад і по своєму смаку,
    File Allegati Файл Вкладення
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Спасибі, БОС. Я завантажив нову карту, також, слідуючи твоїй пораді, але у мене все ж проблема. Потім я вирішив вивести в нуль всі panettoni EGR 04A9FA, і я вирішив проблему. Мінімальний регулярний і EGR від діагностики до 0%. Тепер я прошу тебе (і всіх, хто читає) : на одному форумі я читав, що і т. Д. на цій ECU показує час вприскування, ТИСКУ ТУРБО (карт), в той час як тиск турбо-вказує, з ТИСКОМ PARZIALIZZATO карта 1 та карта 2 (5+5 карт). Можна? Не знаю значення, але від кривих, мені здається, нерозумно. Тим не менш, цей користувач підтвердив, двічі його поняття (дослівно пише тобі повторюю, що тиск турбо карти, ecm 1.61 називається тиском parzializzato карта 1 і 2 карта, що 5 + 5 карти і карти часу уприскування 6, що ecm 1.61 викликає тиск турбо ....) Якщо б це було так, турбіни, ecu, що я написав, я знаю, що недовго триває. Дайте підтвердження.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    не завжди вони показані так, щоб і т. д.,залежить від файлу до файлу

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми