Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 17 з 17

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    16
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Не завантажується ти в другому пості??
    Доброго дня, другий файл-це те, що скачав від моєї машини, але файл відображається це не було зроблено мною, але вже купити такий автомобіль, проте в той же час мені вдалося відновити оригінальний файл ж модель автомобіля; номер блоку управління і програмного забезпечення, а от якщо хтось може перевірити їх обидва, що б зрозуміти відмінності, якщо вони перебільшені, те, що я знаю, це те, що автомобіль вже з місця до розуму без прискорення свист турбіни занадто, на мій смак, і може бути викликано це порушення побачив, що повітроводи масла всі були вже перевірені

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    16
    вибачте, ось оригінальний файл без змін взяли від іншої гольф 5 з таким же кодом двигуна; код обладнання бо і того ж програмного коду, блок управління, таким чином, ви можете дивитися і дайте мені знати, що сталося
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    16
    Ця Проблема не у мене вихідний файл, і я думав, що легше послати, щоб ви могли порівняти це файл, завантажений з моєї машини, але була вже куплена так і не була надана сказав, що блок зроблений я помітив, направляти і порівнювати з іншими, що я трохи занадто, на мій смак

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    оригінал йде, то написав вище, не бачу змін, спрямованих на перерву турбіна, 150 точок турбо на ті тримають, я бачив також завантажити більше, то, природно, я дав швидкий погляд.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    16
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    оригінал йде, то написав вище, не бачу змін, спрямованих на перерву турбіна, 150 точок турбо на ті тримають, я бачив також завантажити більше, то, природно, я дав швидкий погляд.
    20190213_163132.jpg

я намагався завантажити фото тіста, нова турбіна, встановлений куплений в лютому, і це плюс в будь-якому випадку я завантажив файл в інший гольф на ecm і на турбіну результати завантажені на відміну значення 150 пунктів, але це у відсотках? тобто 150%??? я все одно намагався завантажити файл у гольф, які я знайшов оригінальний, але не можу вставити, не можу знайти пункт "завантажити файл"; була видалена або не бачу?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    якщо ви використовуєте ECM правою клавішею миші 2 виберіть у правому верхньому куті кнопку, щоб повернути
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •