Привіт, хлопці.
Хто хоче висловитися на цю карту, Golf 5 170 SIEMENS. Автомобіль не так погано, але я думаю, що ми не заробили багато Л. с. і крутного моменту.
І т. Д. не переконує мене, з визнанням карти і деякі з драйвера, я їх не знаю.
Привіт, хлопці.
Хто хоче висловитися на цю карту, Golf 5 170 SIEMENS. Автомобіль не так погано, але я думаю, що ми не заробили багато Л. с. і крутного моменту.
І т. Д. не переконує мене, з визнанням карти і деякі з драйвера, я їх не знаю.
ви дали мало на обмежувач і на турбо, ви можете смій більше і зроби перші обмежувачі, які важливі.
уго ---- президент A.E.P.
Спасибі Іван. Перші обмежувачі ці 4 панеттоне від 04AB8A ? Для значень Уприскування, корекції і parzializzato хтось може дати? Я знаю, що форсунки Сіменс не є максимальними. Turbo, що ви говорите: 100 точок на всій карті може йти? Обмежувачі turbo, де вони знаходяться. Ті, хто ECM показує, як тиск турбо?
здравствуйте, я кажу вам на всі ваші запитання, для ін'єкцій, мені важко сказати, чим збільшити , в будь-якому випадку я збільшити.
Нагороджений!!!! Великий бос.
Дякую
Допомога!!!!!!
Машина була вже зіставляється з тієї карти, що я виклав. Збираюся міняти значення, навіть трохи відчувають, що Л. с. і крутний момент збільшуються, але до мінімуму сходить з розуму, починає розгойдуватися з збільшенням і зменшенням кількості оборотів в хвилину. Від діагностики виявляє помилки P3130 Система РЕЦИРКУЛЯЦІЇ відпрацьованих газів. Була Defappata і видалити EGR від старого власника і з збільшення непомітні, машина йде добре. В цей момент я припускаю, що це була видалена поганого управління EGR. Хто може дати мені підтвердження? В 5 панеттоне 04A9FA до 4-обмежувачі крутного моменту повинні бути прийняті до нуля?
поштою карту, що ти зробив, що ми бачимо, де може бути підступ.
Я додаю файл Орі, і двох мод. Крок 0-це те, що я знайшов, завантажив і машина в порядку. Крок 1 з кроком, який я дав, і як тільки завантажена машина або добре, як розподіляти, але до мінімуму сходить з розуму і помилки P3031 EGR. Я вважаю, що проблема закриття EGR зроблено погано, і я думаю, що вони йдуть доведені до нуля 2 panettoni в 04AA38. Наступні криві до обмежувачів, ймовірно, з програмного забезпечення, видалення EGR, не повинні бути порушені, але в карту, крок 0, машина йде добре.
я не бачу вкладень, нові.
ой ...Ось