Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336

ГОЛЬФ 5 170 ECU Siemens відгук карті

Привіт, хлопці.
    Хто хоче висловитися на цю карту, Golf 5 170 SIEMENS. Автомобіль не так погано, але я думаю, що ми не заробили багато Л. с. і крутного моменту.
    І т. Д. не переконує мене, з визнанням карти і деякі з драйвера, я їх не знаю.
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ви дали мало на обмежувач і на турбо, ви можете смій більше і зроби перші обмежувачі, які важливі.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Спасибі Іван. Перші обмежувачі ці 4 панеттоне від 04AB8A ? Для значень Уприскування, корекції і parzializzato хтось може дати? Я знаю, що форсунки Сіменс не є максимальними. Turbo, що ви говорите: 100 точок на всій карті може йти? Обмежувачі turbo, де вони знаходяться. Ті, хто ECM показує, як тиск турбо?

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    здравствуйте, я кажу вам на всі ваші запитання, для ін'єкцій, мені важко сказати, чим збільшити , в будь-якому випадку я збільшити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Нагороджений!!!! Великий бос.
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Допомога!!!!!!
    Машина була вже зіставляється з тієї карти, що я виклав. Збираюся міняти значення, навіть трохи відчувають, що Л. с. і крутний момент збільшуються, але до мінімуму сходить з розуму, починає розгойдуватися з збільшенням і зменшенням кількості оборотів в хвилину. Від діагностики виявляє помилки P3130 Система РЕЦИРКУЛЯЦІЇ відпрацьованих газів. Була Defappata і видалити EGR від старого власника і з збільшення непомітні, машина йде добре. В цей момент я припускаю, що це була видалена поганого управління EGR. Хто може дати мені підтвердження? В 5 панеттоне 04A9FA до 4-обмежувачі крутного моменту повинні бути прийняті до нуля?

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    поштою карту, що ти зробив, що ми бачимо, де може бути підступ.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Я додаю файл Орі, і двох мод. Крок 0-це те, що я знайшов, завантажив і машина в порядку. Крок 1 з кроком, який я дав, і як тільки завантажена машина або добре, як розподіляти, але до мінімуму сходить з розуму і помилки P3031 EGR. Я вважаю, що проблема закриття EGR зроблено погано, і я думаю, що вони йдуть доведені до нуля 2 panettoni в 04AA38. Наступні криві до обмежувачів, ймовірно, з програмного забезпечення, видалення EGR, не повинні бути порушені, але в карту, крок 0, машина йде добре.

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я не бачу вкладень, нові.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017