Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    15

Інформація адреса карта з драйвера, і т. д. alfa 147 150cv 883 006

Привіт, хлопці, мені потрібно допомогти з пропозиціями та питаннями цей мод на автомобіль коли тиск turbo піднімається до 1.9 бар.
    Адреси 1E1592 до 1E15B0 наприкінці тиск турбо я бачу, збільшення від 75 до 50%, я думаю, це обмежувач, хто знає, дати мені точне вулицю?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    15
    я також хотів би люб'язно роз'яснення на карті, коли газ знову і про значення цієї карти, звучить egr, але на картку і був видалений egr, то чому збільшення?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Додаю файл ОРІ і МОД , в іншому випадку ніхто не буде шукати файл, щоб зрозуміти, що попросите.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    15
    Alfa 147 1.9 JTD 150Л 0281012883 1037379006.zipФАЙЛИ 147 прочитана 883 006.rar ось два файла, я взяв на одному сайті файл 147 читати я читав на автомобіль

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    з чого ти виміряно тиск turbo.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    15
    Я перевіряв з двох датчиків тиску turbo відрізняються в повний прискорювач 1.7 і в гору, навіть з 50% газу приходить в 1.9

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    15
    Іван, ти знаєш, для чого потрібен цей адресу відразу після кінця карти тиску турбо?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    І корекції тиску турбо/Атмосферний тиск
    але не впевнений, що те, в тобі over boost.. звичайно, ви можете виправити...

погода В VGT, щоб почати з 1DF1C6 до 1DFC82

1C356C марно

Вам доведеться знизити також і дизельне паливо на час, що він 20% розкидані всюди..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    152
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    І корекції тиску турбо/Атмосферний тиск
    але не впевнений, що те, в тобі over boost.. звичайно, ви можете виправити...

погода В VGT, щоб почати з 1DF1C6 до 1DFC82

1C356C марно

Вам доведеться знизити також і дизельне паливо на час, що він 20% розкидані всюди..
    привіт cinqueturbo, що потрібно змінити, виправити тиску турбо/Атмосферний тиск? що поліпшення в авто в плані продуктивності/надійності?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    15
    Привіт cinqueturbo дякую за відповідь, мені ця карта була завантажена близько 2 років тому на мою машину від "зареєстрований" 3 місяці тому мені довелося замінити турбіни, всередині установка витяжки...тепер я знову мапу ...мені було цікаво, в кінці, якщо не помиляюся, як частина контрольної суми 1fdf7c чому має значення 0, я повернути автомобіль в цій версії я залишив ці значення рівні в цій ліжка, що зміниться, якщо поставити це? ...1C356C якщо я не помиляюся, то це було б egr?... і т. д. газові переговори знов чому їх розвинути?замість того, що зменшується? що то в карті ви бачите, відключений egr,...неосвічений, але з бажанням навчатися в матерії сумніваюся знань хлопцем, якому я дав 2 роки тому ...про терміни дизельного палива incementato всі на 20% для того, щоб дати вам більше дизельного палива, але без пізнання логіки карту turbo, яка варіюється за кроком, я думаю, у випадку з 50 пунктів на 200 ...навіть на карту педалі, я, здається, не підходить загалом, мені краще ricorrergerla або від 0 с і т. д. я бачу, кроком і карти з драйвери які мені пропонує програма для тих, мені потрібна допомога, щоб зрозуміти їх функції і те, що я можу оцінити, якщо я повинен залишити або зберегти ті, що є

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •