браво вітаємо
браво вітаємо
відмінна робота! якщо ви доручаєте також damos родом 147 я можу співпрацювати, я теж, і на випадок, якщо створити map pack також для alfa mito €5 оснащений також edc16c39 маючи вихідний файл, виручені від авто мого друга
Алекс
Це класика, яка вже давно.. думаю.
У будь-якому випадку, ви знайдете в додатку.
Якщо б я знайшов спосіб для того, щоб скачати Проти. файли, організувати все в перший пост, а хто приходить, не повинен ковзати 1000 сторінок, щоб знайти всю інформацію.
Дійсно дуже корисно
Рахунок розмістити map pack з новим доповненням.
Сьогодні я тестував можливість "вимкнути" контроль лямбда і управління pcr просто через криві гістерезису наведено...
Це дуже корисно, на мій погляд, протоколюванні з обидві функції вимкнені так, щоб бачити, ФАКТИЧНО, що робить картку прямого зв'язку VNT.
Я все полагодив змінної геометрії з pid введені і в світі журнали, які я зробив сьогодні, я зрозумів, наскільки марно/неточно, як метод роботи.
Усуваючи кожен автомобіль, корекції і регулювання машини ви бачите насправді, коли ви знаходитесь поза і ви можете працювати в надзвичайно більш точної і цілеспрямованою.
Це, як кажуть, читаю і відчуваю себе, як і раніше в коло людей, які називають піки "наддуву" і, що правило, коефіцієнти ПІД "смак".
Не існує нічого такого. Це не питання художнього... але і техніку. Поняття Пікового тиску і постійного тиску, це просто нерозумно.
Якщо у вас є пік і постійним, це означає, що не була відрегульована правильно змінною геометрією.
Рекомендую вам зробити, це спробувати і подивитися, якщо це правда чи ні.