Я заявляю :
Перевірено особисто на alfa brera 2006 200hp hw 145 sw 421 (останнє оновлення альфа-ромео)
Якщо хто-то служити...
На Альфа-ромео Brera / 159 має в наявності на пульт допоміжний покажчик тиску турбо. На мій погляд, стає абсолютно марно для цілей моніторингу не тільки тиску переміщуються вище на 1.5 барах (де зупиняється стрілка..)
Роблячи які-небудь докази і досліджуючи на damos (EDC16C39) я знайшов спосіб, щоб "герой" шкалу індикатора.
Практично, в моєму випадку, я зробив збігатися 1.6 бар інструмент на 1.8 бар читання... так що те, що ви бачите на стрілка v додав систематично 0.2 під час читання.
Для того, щоб це зробити, є карта : BPSCD_rCnv_CUR (1C78AA, в моєму випадку)
Перетворює тиск (відносно) читав, в коло обов'язків, щоб відправити блок доступний для читання.
для того, щоб зробити мод просто зберегти значення шпаруватості оригінальні і змінити точки осі X, так, щоб збігтися з новими показаннями, які ви хочете.
для точності, мій зупиниться трохи раніше, ніж 1.6, я змінив значення duty cycle, щоб останній крок таким чином, щоб вона співпадала з нижньої масштабі реального інструменту. При зміні значення максимального duty видається, існує висока single-value із змінити (BPSCD_rOutMax_C, 1C78DC), який визначає максимально допустимі.
У доданому файлі приклад моєї brera.
У додатку приклад
Сподіваюся, я зробив, що завгодно