Привіт !
додаю map pack, який я розробив для моєї alfa brera 2.4 200л. з 2006 року з hw edc16c39 145 sw 421.
ВІДМОВА від відповідальності : я Не стверджую, що це щось остаточно не повний... тільки забезпечити хорошу базу/точку відліку. Я, на сьогоднішній день, з цієї map pack, можу робити уколи в "порядок" і "освіта" більш 100mm3 і не мати ніяких проблем на органи управління, питання у вас все добре прибрати в коробки у гаражі. Таким чином, не буде ідеальним... але мені і думаю, іншим, може вистачити.
І це значною мірою похідна від damos EDC16C39 Альфа-Ромео 147.
Там повинно бути все... якщо, коли я починала, мені б довелося такого файлу для рук, я б допоміг... і не мало.
Я заявляю, реліз досить сирий... я не занесли в чистому я влаштував у відповідності з логікою залізниці.
Я уникав всі карти, що відносяться до функції регенерації, тому що я планував це з того дня нуль розібрати DPF і, отже, мене можна змінити, але тільки те, що реально я б використав.
Є все, що потрібно для того, щоб:
-відключення EGR (фізично) [не чіпаючи DTC не поставити резистори на проводку]
-видалення DPF регенерації і лущитися диференціальний датчик / датчик температури каталізатора/водостічна труба [без дотику DTC не поставити резистори на проводку]
-видалити SWIRL і від'єднати двигун [без дотику DTC не поставити резистори на проводку]
-очистити корпус дросельної заслінки і зняти повністю привід [не торкаючись DTC не поставити резистори на проводку]
-повторно вирівняти (див. інший потік, наприклад) інструмент індикатор відносного тиску turbo приладовій панелі допоміжний
-всі корисні карти (принаймні мені...), щоб змінити ін'єкцій і надмірного харчування
-керувати, зрештою, і повною геометрією (всі PID і картки "pre-контролю")
Для рішення, я можу говорити тільки за цей hw/sw технічні характеристики, і я обіцяю, що, якщо потрібно, напишу, як я приступив.
Дайте мені знати ваші думки.