Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119

[EDC16C39 145_421] Map Pack "СПІЛЬНОТА"

Привіт !
    додаю map pack, який я розробив для моєї alfa brera 2.4 200л. з 2006 року з hw edc16c39 145 sw 421.

ВІДМОВА від відповідальності : я Не стверджую, що це щось остаточно не повний... тільки забезпечити хорошу базу/точку відліку. Я, на сьогоднішній день, з цієї map pack, можу робити уколи в "порядок" і "освіта" більш 100mm3 і не мати ніяких проблем на органи управління, питання у вас все добре прибрати в коробки у гаражі. Таким чином, не буде ідеальним... але мені і думаю, іншим, може вистачити.

І це значною мірою похідна від damos EDC16C39 Альфа-Ромео 147.

Там повинно бути все... якщо, коли я починала, мені б довелося такого файлу для рук, я б допоміг... і не мало.
    Я заявляю, реліз досить сирий... я не занесли в чистому я влаштував у відповідності з логікою залізниці.

Я уникав всі карти, що відносяться до функції регенерації, тому що я планував це з того дня нуль розібрати DPF і, отже, мене можна змінити, але тільки те, що реально я б використав.

Є все, що потрібно для того, щоб:
    -відключення EGR (фізично) [не чіпаючи DTC не поставити резистори на проводку]
    -видалення DPF регенерації і лущитися диференціальний датчик / датчик температури каталізатора/водостічна труба [без дотику DTC не поставити резистори на проводку]
    -видалити SWIRL і від'єднати двигун [без дотику DTC не поставити резистори на проводку]
    -очистити корпус дросельної заслінки і зняти повністю привід [не торкаючись DTC не поставити резистори на проводку]
    -повторно вирівняти (див. інший потік, наприклад) інструмент індикатор відносного тиску turbo приладовій панелі допоміжний
    -всі корисні карти (принаймні мені...), щоб змінити ін'єкцій і надмірного харчування
    -керувати, зрештою, і повною геометрією (всі PID і картки "pre-контролю")

Для рішення, я можу говорити тільки за цей hw/sw технічні характеристики, і я обіцяю, що, якщо потрібно, напишу, як я приступив.

Дайте мені знати ваші думки.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    План останнє було б ідеально з вашими відчуття/пошуки і зробити щось добре адаптується до всіх EDC16, Alfa romeo (ФІАТ ?)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Вибачать Admin (масштабувати, а також кількість повідомлень), але я думала, що є функція редагування повідомлень... знову читаю, і знову я буду думати краще, перш ніж натиснути "ВІДПРАВИТИ".

Додам, що в map pack є також :
    - Лінійний датчик MAP (корисно, щоб підключити датчики від 3.5/4 Бар)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Відмінна Робота, Вам, безумовно, витратили час на такий докладний свій мод

особливо хороша Ідея відключити switches Для EGR TVA і ВИХОРОМ, не торкаючись DTC's
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Вітаємо!!!
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    браво вітаємо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав gionag Visualizza Messaggio
    План останнє було б ідеально з вашими відчуття/пошуки і зробити щось добре адаптується до всіх EDC16, Alfa romeo (ФІАТ ?)
    Додаю Map pack з якимось доповненням до папки МЕЛОДІЯ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Дуже добре !
    це дух...

Ти знаєш, що мені сміятися, що в цій темі, я не можу завантажити файл, щоб побачити, доповнення...
    Мені не все ще зрозуміло на 100% з політикою цього форуму, що стосується доступу до різних розділів

Я сподіваюся, що хтось мене просвітить

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Дивно, тому що я більше, ніж 80msg. Ви зможете завантажити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Красива таємниця.
    є якийсь адмін, що ви можете звернутися ?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •