Результати 1-10 з 10
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    7

Відгук Карті Grande Punto 1.3 90 к. с

Привіт, як випливає з назви, я хотів би мати думку на цю карту зробив сам, читаючи навколо на різні посади, я прийшов, щоб змінити цей автомобіль, тепер я хотів би знати, якщо є проблеми або точки, в яких потрібно змінити або додати щось.. спасибі
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав val3r10 Visualizza Messaggio
    Привіт, як випливає з назви, я хотів би мати думку на цю карту зробив сам, читаючи навколо на різні посади, я прийшов, щоб змінити цей автомобіль, тепер я хотів би знати, якщо є проблеми або точки, в яких потрібно змінити або додати щось.. спасибі
    Якщо ви хочете отримати досвід, спробувати і ти відразу зрозумієш, що не йде..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    7
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Якщо ви хочете отримати досвід, спробувати і ти відразу зрозумієш, що не йде..
    я хотів би тільки один відгук від однієї людини більше досвіду... я б не ризикнула блокувати всі або що-небудь зламати..

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    не ти збиток, з твоїм кроком, але вам відмова rail та турбонаддув..
    поговоримо про це в тиждень..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    7
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    не ти збиток, з твоїм кроком, але вам відмова rail та турбонаддув..
    поговоримо про це в тиждень..
    ладно.. як змін дуже високі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Я заявляю, щоб не бути експерт і ви можете мати інформацію, кілька: тиск в рампі повернути і якщо хочеш зробити карту, тяга збільшується тільки останні 4-5 кривих макс 4%. Те ж саме для його обмежувач. Натисніть деякий тиск турбо з 70-80 очок (не відсотки) ти все ще безпеки. Обмежувачі крутного моменту буде тримати їх трохи нижчими, на 20-25% тоді дивіться самі. Закриття EGR не знаю значення зміна цієї ECU, так що, хоча я завжди правильно кажу, що я не впевнений. Переробити карти уприскування, починаючи від значення найвищих обертах (це марно, впорснути більше палива в 800/1000 оборотів в хвилину). Спробуйте з різних процентних співвідношеннях на різних кривих ОБЕРТІВ/НАВАНТАЖЕННЯ і в залежності від того, як реагує двигун, ти розумієш, що ти працюєш.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    7
    Дякую всім за поради, в ці дні я хотів переробити з нуля карту, і практично вивчити файл я випустив цей мод, однак, проблема, і що курить трохи і відчуваю себе трохи жорстка педаль зчеплення, а то я не зрозумів, де зміни тиску турбо, тому що, так як це 90 л. с. турбіна зі змінюваною геометрією
    а поки додаю файл мод так, якщо хтось може мені допомогти...
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Не дивно, що в обличчя дим, я думаю, що є криві, в яких ти зробив з кроком ситні. Я б діяв зі значеннями більше контенту. Деякі карти я думаю, що не або навіть не чіпати, якщо не для стажування просунутих і менш досвідчених руках. Для того, щоб тиск турбо , якщо хочеш втрутитися, перевірки починаються з адреси 0912FA. Повторюю моя порада : почніть з приростом змісту, тільки адрес, необхідних, добре показано, драйверів і т. Д.. Я не в змозі вказати точні значення, так як я не чаю але навряд чи знайдеш тих, хто тобі указує, крок за кроком, і зробити. Вам може бути дано поради для початківців і точні відповіді на запити, якщо ви робите з'ясувати, щоб знати, що ти робиш.Потім, якщо я помиляюся, поправте мене, вас, що ви знаєте більше за мене, нашого друга Валерія.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Додамо також, що автомобіль повинен бути на всі 100%, так що повітроводи всмоктування очищені в першу чергу, а все інше нижче..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Ночера
    Повідомлення
    191
    вибачте, але спробуйте, а потім ти розумієш ти, що є, щоб поліпшити

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді