Результати 1-6 з 6

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259

Активація Круїз-контроль peugeot 307

привіт всім, у мене проблема з вищевказаним авто з двигунами 1.4 HDI ебу EDC16C39, я підключив джойстик круїз-в гніздо, з допомогою діагностики я спілкувався з bsi наявності і насправді в квадрант км-результат c/c, але в ecu управління двигуном не дає мені іншого вибору, крім " без регулювання швидкості з АБС на автобусі переданий по мултиплексу" і справді не працює, я перевірив педаль гальма і справді нам не вистачає, і сигнал на ecu, і охоче я вставив в пін-E4 в роз'єм C без яких-небудь позитивних результатів, сигнал зчеплення-це вже підключений до pin E3, роз'єм C, моє питання хтось із вас знайшов в моєму такому ж стані, і він вирішується?
    заздалегідь спасибі всім
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    У мене немає досвіду з 307, але він встановлений на 207 1,6 112cv sid807evo гладко, як масло.

можливо, в 207 має всі дротовий?...

ви використовуєте Lexia?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    У мене немає досвіду з 307, але він встановлений на 207 1,6 112cv sid807evo гладко, як масло.

можливо, в 207 має всі дротовий?...

ви використовуєте Lexia?
    Привіт cinqueturbo, ви використовуєте lexia я включив протитуманні фари і я дротовий оригінальної системи зварювати також зовнішнього реле на блок запобіжників моторного відсіку (якщо це може бути корисним на форумі я фото операції) в іншому випадку не працювали, прости O. T., повертаючись до нас, я помітив, на схемах, присутніх на ******** і нічого, що ебу бере сигнал положення зчеплення і гальма, і, порівнюючи з авто, я побачив, що в ебу приходить сигнал тільки зчеплення, і я провідний, сигнал, положення, гальма, думаючи, що це проблема, але ніфіга, в bsi все в порядку, йде добре, навіть тест кнопок, але в ecu не один варіант, додаток до без регулювання швидкості з abs закручувати abs на автобусі переданий по мултиплексу і esp, тому я думав, що є якийсь пін-код, який включає функцію принести позитивний або просто принести в маси, начебто працює з старими fiat uno для го, якщо не помиляюся
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ну знаєш, те, що ти вирішиш, звичайно...

якщо у тебе є серії з круїз ви можете перевірити свої припущення
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Ну знаєш, те, що ти вирішиш, звичайно...

якщо у тебе є серії з круїз ви можете перевірити свої припущення
    мій друг має версію "австралія" 1.6 hdi, але вони зовсім різні, і він, як ти, без проблем активував функцію круїз без обмежувача, тому що в противному випадку довелося міняти педаль акселератора (відома проблема для тих, хто збирає все після).
    Для схем, знайдених в мережі з приводу цього edc16c3 вони худі й не дуже добре відомі всі контакти, але це тільки деякі, на жаль, тому для мене залишається тільки припущення без підстави до тих пір, поки не знайду такої ж "працює"
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Привіт cinqueturbo вдалося, при вході в програмування, як автомобіль citroen C3 і зараз працює, я туди потрапив, тому що обидва транспортних засоби в той час використовували один і той же ебу
    Алекс

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •