інші версії не мають італійську мову.
Привіт всім,я новий в цій групі,я не розумію, де я повинен представити x коротше я хлопець(40)грав в палермо ,є власником ople tigra 1996 року,я купив op-com я ? було дійсно корисно,але я хотів би знати ,якщо ви можете змінити значення в ебу про мінімальну мого автомобіля,роблячи управління з op-com я бачу, що ? був задіяний мінімум 900/950 оборотів в хвилину,хотів би я знати? входячи на body і потім потрапити на immobiliser,при вході з код car pass,який, на жаль, не тримаю,якщо ? можете змінити параметри холостого ходу в моїй машині,дякую всім,що ви можете мені сказати, де я можу її уявити?![]()
Я теж цей інтерфейс, і я повинен сказати, що я ніколи не використовував його досі й тому, що, коли я ? служив я залишив csa? я бачив, що в списку немає автомобілів після 2010 року, якщо ви знаєте, c? якийсь новий Sw і оновлення Fw ?
Фол без проблем!!! я, зроблено безліч corsa 1.2 бензин, а також astra і zafira! з carpass за все.. ви побачите, що це працює
Здрастуйте, у мене проблема з ОП, я хотів би включити на corsa C годинник на дисплеї кілометрів і з допомогою настанов на youtube, вказує, що треба змінити в hex файл всередині eprom приладів завантажити саме з opcom, поки все ок, але як тільки даю команду read мене вилітає програма, пробував на різних ноутбуках, і результат буде той же, у кого-то, що нам вдалося або, принаймні, що він опинився в такій же ситуації, і він вирішується?
Алекс