Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати з 21 по 26 з 26

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    я весь зараз до цієї машині, і взагалі-мені здається дивним, що механічні, до яких звернувся мій брат, ми ще не виявили дефект. Ось що ви бачили до цих пір: дефект робить саме від того, коли був поставлений новий двигун, скоротити в кілька разів з фільтрами, нові, останній механік каже, що насос низького ок, але я чекаю манометр, щоб перевірити людини, в діагностиці я бачив те саме, що бачили інші, досі, maf ок, тиск палива вимірюється у відповідності з цією метою, під час випробування з графічні параметри значення йдуть відмінно до виключення автомобіля, єдиний параметр, який змінюється, це прискорювач, який іде на 100% за два секунд, перш ніж згаснути. якщо тримати педаль газу на 90% я можу сміливо йти на 160км/год протягом тривалого часу без будь-яких проблем. Зараз вона їздить з добавкою для очищення, побачити, якщо вона покращує. на діагностиці нічого не показує для інжекторів, не змушує мене побачити, memmeno виправити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Помиляєшся повністю зробити діагностику з delphi.. будучи FIAT використовує діагностики FIAT, який дає ВСЕ, що необхідно, в той час як delphi є універсальним і не бачиш, твою мать.
    Для проблемної акселератора, зробіть діагностику і подивіться % педалі, якщо узгоджується з ходу педалі, що це може бути потенціометр несправності або боді-несправний (має тіла, в цьому авто??)
    Дефекти з коробкою-двигун там може стояти, але, будучи завжди 937, від 1000 до 2000, не змінюється нічого, що могло б дати тобі такі проблеми..
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    ви втратите менше часу, щоб демонтувати регулятор тиску палива з-за common rail побачити, якщо знайти метал і дати йому хороший чистий зібрати і випробувати машину, що робити, тисячі інших доказів, повір..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Я повинен зробити комплімент cinqueturbo, мені вдалося знайти регулятор тиску і в кредит, я намагаюся l авто і досі не повернувся, проблема, чекаю ще кілька днів, щоб претендувати на перемогу, але, можливо, ми.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    безумовно, це проблема, якщо двигун вимикається, це тому, що ебу він читав якийсь параметр не йде, типу надлишковий тиск або недостатній тиск в рампі і не форсунки, не кодується, тому я порадив перевірити насос, ще краще, якщо це регулятор тиску в рампі, як він припустив, cinqueturbo, уникаючи битися головою про речі, які не по центру
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    ви втратите менше часу, щоб демонтувати регулятор тиску палива з-за common rail побачити, якщо знайти метал і дати йому хороший чистий зібрати і випробувати машину, що робити, тисячі інших доказів, повір..
    Citazione Спочатку Написав амінь Visualizza Messaggio
    Я повинен зробити комплімент cinqueturbo, мені вдалося знайти регулятор тиску і в кредит, я намагаюся l авто і досі не повернувся, проблема, чекаю ще кілька днів, щоб претендувати на перемогу, але, можливо, ми.
    Звичайно, вітаю cinqueturbo... багато менше, ніж у механічних, що вони в навантаження до авто..
    p0191 було написано на початку посту близько десяти днів тому... а потім розговорилися з іншого і думала, що це вже було зроблено, перевірки або заміни, виключені помилки і несправність раніше присутня.
    Вітаємо також з амінь, що він дав, щоб зробити, і я б сказав, що вона вирішена.

ну,

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •