Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 31

Обговорення: Проблема Гольф 6 2.0 TDI

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di Gica
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    22

Проблема Гольф 6 2.0 TDI

Доброго ранку всім, автомобіль висвітлює, працює відмінно на холостому ходу, рухається по рівнині без прискорення. У момент, коли він перевищує 1300-1400 обертів, двигун глохне, різко, з контрольна лампа свічок розжарювання і двигун горить. Помилка P0203, несправність ланцюга інжектора № 3. Це сталося після того, як кришку ECU (EDC17CP14) був відкритий для читання в boot mode. Підозрюю, що маленький компонента на протилежну сторону друкованої плати, як поскакав геть під час відкриття. Якщо хтось є екю одно працює, хто може перевірити, додаю фотографію, де я думаю-то не вистачає. Спасибі за будь-яку допомогу
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Hello фото зум не чіткі.. отпаять опір? smd-пліч і вимірювання імпедансу ви знайшли рівних і залишки..
    не розумію, як ти прийшов туди.. використовуйте викрутки й зубила? з 50 євро ти працюєш на цих ECU купити спеціальні знімачі і так далі.
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК L'avatar di Gica
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    22
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Hello фото зум не чіткі.. отпаять опір? smd-пліч і вимірювання імпедансу ви знайшли рівних і залишки..
    не розумію, як ти прийшов туди.. використовуйте викрутки й зубила? з 50 євро ти працюєш на цих ECU купити спеціальні знімачі і так далі.
    Дійсно мова йде про ебу мого автомобіля. Я ремонт плат текстильних машин. Я використовував викрутки і я не втік ніхто. Я тільки зауважив, що під час підйому кришки силікону витягнув на вкладку на два міліметри в цьому кутку . Я приїхав туди, щоб шукати несправності. Компонент відсутній в червоне коло, це не проблема. В жовте коло, я навіть не знаю, якщо є бажання резистора або конденсатора...
    P. s. Я прикріпіть фото в 500 кб, після allegatas стає від 129. не знаю, як зробити краще.
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Візьміть фотографію і заархівуйте його в архів Winrar і завантажте в розширеному режимі..
    я, сказати по правді, я помічав це в червоному колі..
    File Allegati Файл Вкладення
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Аааа але ти не можеш скачати!!!!...

я намагаюся зрозуміти, де на увазі..

є 6 smd Блакитний справа в жовтий круг, який ви зробили, не вистачає саме після першої, щоб піднятися, чи я помиляюся?

НОВАЧОК L'avatar di Gica
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    22
    Дякую за відповідь cinqueturbo,пробач, що спізнилась, але у мене проблеми з ПК. На smd сині резистори на 220 ом, але там, де ви говорите, я думаю, що не було вже раніше. У випадку, щоб спробувати, я спробую зварити. Компонент, який я маю на увазі, це те, що я поставив зараз всередині жовтого прямокутника. Додаю фото rar. До речі, не можу завантажити або розвантажити нічого, навіть те, що навантаження я.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    привіт, знімачі, як вони зроблені?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав блискавка Visualizza Messaggio
    привіт, знімачі, як вони зроблені?
    блискавка ти бачиш картинки?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    цікаво, а я побачити ці спеціальні знімачі.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Яке розчарування...

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •