Результати 1-8 з 8

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119

послідовного читання бд з також блок управління встановлено гбо

всім привіт.
    я хотів би спробувати читання з послідовного порту кесс на astra H 1.6 85 квт, що для монтажу установки скрапленого газу.

не бачив, але я припускаю, гори simens simtec 75

у моїй майже повної недосвідченості я вважаю, треба виключити, блок управління газ, і, знаючи, що багато засобів для того, щоб тримати вимкніть mil тягнуть кабель з pin obd (зазвичай 7), я думаю, якщо відрізати теж.

зняти роз'єм з ecu lpg, думаю, що мені потрібно (але якщо ви скажете мені, навпаки залишаю) провід в obd, якщо б він був тут, я припускаю, що я міг би також залишити його, так як був би порушений вже, знявши роз'єм.

що мені рекомендуєте?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    мені потрібно, щоб це читання, тому що автомобіль йде дуже добре... але у мене dtc грм та шківи варіаторів, ви бачите, що вони були переміщені від розташування заводу на конус. в доповнення сьогодні діагноз, я не бачив роботи зміни. я припускаю, таким чином, маппінг, і хотів би перевірити.
    автомобіль йде дуже добре, єдиний дискомфорт-це індикатор mil, який висвітлює дає саме етапі помилка

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Opel Astra H, якщо, як ти кажеш, що встановлюється в Siemens Simtec 75 має 115л. є Flash 29F400 ви можете прочитати, як Прийнято, якщо в Boot Mode..
    Не бачу причин від'єднайте ECU LPG або кабель на OBD, як правило, заважає, коли ти навіть не діагноз..
    але тоді чому б не спробувати почитати??
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    як говорить cinqueturbo, спробуйте прочитати, без тебе занадто багато фільмів, щоб, як ти повинен зробити, по максимуму не вийде, в будь-якому випадку, перш ніж перепризначити повинні переконатися, що все працює добре, управління, зміни в першу чергу, в іншому випадку зірвати і все.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    Насамперед, спасибі Cinqueturbo і Ugoboss за поради.
    Чесно кажучи, я не намагався читати тільки питання часу. автомобіль я не від мене, а вчора я був просто час, який ми використовували для діагностики та випробування на дорозі з читання/запису параметрів.

припустимо, що ecu lpg заважає і міг би мати в будь-якому випадку читання, але зі значеннями в шаховому порядку, ніж ті, flash... тоді все було мій фільм

Машина, повторюю, йде дуже добре (хоча мені здається це все дуже не еластична, пара), так що мене не цікавить перепризначити (може бути, побачимо, чи спосіб, щоб видалити ці докучливі mil), але тільки зрозуміти, якщо вже є карта змінений, що виключає функцію зміни заздалегідь і дозволяє зробити 210 Км/год (повідомлені з власником ).

Якщо не сьогодні наприкінці дня, найближчим часом зроблю це читання і, звичайно, завантажити на цій сторінці.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    я би перевірив, знову фаз Газорозподілу..
    і перевірте, якщо ділянка була в порядку реалізації зміни фаз газорозподілу.. "наявність ніжки"
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    дякуємо за pasien але, на жаль, цей тип тягне на довгі... після кількох посиланнями вчора мені каже, що буде через десять днів.

Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    я би перевірив, знову фаз Газорозподілу..
    і перевірте, якщо ділянка була в порядку реалізації зміни фаз газорозподілу.. "наявність ніжки"
    а поки я даю вам додатковий огляд ситуації

Виключаю з фази навіть одного зуба на одного або на інший банк.
    По розбиранню, поставив у вмт, посилання распредвали були за зуба і ліхтарик, які кріплять шківи були зруйновані.
    Безумовно, були скинуті у вихідне положення. старий ремінь, 160000 Км і 11 років життя він був дуже розтягнутим. першу спробу я зробив в результаті чого у фазі оригінальні посилання (які, однак, ніколи не збігається до досконалості, відсутність зуба) і автоматичне включення втоми з всі інші симптоми fuorifase.
    переробив роботу, поставивши на посилання, що я і зробив (як і від фаз газорозподілу попередньої розбирання) автомобіль гра працює дуже добре.
    завтра власник дзвонить мені повідомили, індикатор service горить (не милий), і насправді знаходжу помилки, що стосуються фаз газорозподілу на обох рядів циліндрів, з перервами, але які не були скасовані навіть для харчування.
    Ми пішли, щоб спробувати його з delphi зв'язати для перегляду параметри (виконана також запису польоту) і ніколи рух фаз газорозподілу.
    не вдалося induviduare, або, що більш ймовірно, зі своїм інструментом, я не параметр запиту, реалізації зміни.

я майже впевнений, dtc присутній ще раніше, і тепер з поясом це tot коротше, передбачає трохи далі, щоб включити індикатор service.
    Безумовно, є й невелика по фазі, але, може бути, хотів. Все, що не гори adiruttra дерева злегка профільовані.

Для цього ми зобов'язані мати, читання карти і ви можете зробити порівняння з орі.

я додаю скріншот з реєстрації на рейс деякі параметри. і тримати вас у курсі не лише новин

Хороший уїк-енд
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    мені шкода, але я повинен перейти з однієї тільки новини, що після сварки сталося з "один" господар автомобіля виключено, що я буду читати на цьому ecu... мені шкода, бо цікавість, для мене це було сильне і я б з задоволенням виклав файл, бачив, як було добре в машині.

спасибі в будь-якому випадку уваги

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •