Сторінка 7 з 7 PrimaПеред ... 567
Результати 61-65-65

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    привіт гонщик, я дав, подивіться на свій файл і раз на ваш файл не виключені dtc, як це робить з іншими так, щоб те, що ви прикріплені,якщо вас цікавлять dtc знайти їх ви можете за адресою 1BC3FF надалі. Я потім намагався обробити свій разів, і я помітив, що відрізняється від тебе адресу один 1FDBFC в 1FDBFF. Ти робиш це в режимі 16-бітний motorola покладіть біт за адресою 1FDBFC, десяткове значення 51380,000 (ваш повинен бути 51825,000), біт наступний значення 20391,000( ваш повинен бути 2182,000) зробив цей файл повинен бути правильно...очевидно, що, як вважають ciqueturbo, перш ніж писати ecu ти з самодіагностики і скидання параметрів dpf,заміна dpf датчик диференціального тиску і все, що має справу з dpf. Дайте нам знати, як іде!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    46
    Спасибі, хлопці!
    Ви насправді все ще не можу скачати файли. Після я спробую зробити, як сказав Йосип, що стосується редагування файлу. Multiecuscan, то я повинен отримати разом з elm327...
    Зараз, однак, чому не добре в mpps?? я вже писав чотири рази..., що ще може статися???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав Racer83 Visualizza Messaggio
    Спасибі, хлопці!
    Ви насправді все ще не можу скачати файли. Після я спробую зробити, як сказав Йосип, що стосується редагування файлу. Multiecuscan, то я повинен отримати разом з elm327...
    Зараз, однак, чому не добре в mpps?? я вже писав чотири рази..., що ще може статися???
    Якщо ви не від проблем, ідіть спокійно, я також використовувати його я на 147 €4, але, пробуючи на джульєтта і послав мене шанувальники*****і не робить навіть шоу id.
    для цього я б на автомобілі нового покоління, але якщо працює, проблем немає.
    Йосип не хвилюйтеся, якщо поклавши руку говорити, просто нехай вирішує проблему!
    Біт засмічення повинні бути на id 1ebd36 покласти в -4
    Спробуйте і дайте знати
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Racer83 новини??
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Повідомлення
    46
    прошу у всіх вибачення за відсутність, я навіть не бачив, питання... в будь-якому випадку, в кінці кінців мені довелося звернутися до іншого фахівця, що він повинен переробити всі **** (здавалося, порушена також частину, яка, за його словами, не йде не чіпав), тому що моє обладнання не знімав все як файл і, отже, не міг побачити інших можливих помилок, скажімо так.

Сторінка 7 з 7 PrimaПеред ... 567

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •