1E8ED2
Enginespeed threshold for launch support (1x1)
Conversion method/rpm
-
0
- 0 4000
1E8ED4
Minimum Fast Shut Down постійної часу (1x1)
Conversion method/сек
-
0
- 0 2.015000
1D5AAE
TrqIndGear map (8x1)
Conversion method(Gear change)/N*m
Gear change
0 1 2 3 4 5 6 R
- 0 300.0092 300.0092 300.0092 300.0092 300.0092 300.0092 300.0092 300.0092
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
привіт 5turbo то all адреса 1E8ED2 c і десяткове значення 4000 приймаю оборотів на яких ви хочете, щоб зупинити на максимальних обертах педалі .
потім все адреса 1E8ED4 десяткове значення 31 опис говорить про час перебування. що б це було? і яке значення треба прийняти?
після цього 1D5AAE, як я зрозумів, кожен біт буде руху, потім на другий біт обмежувач c і 1-ій передачі це йде модом?
ще раз спасибі
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Чого ти очікував крім адрес і фактори перетворення??
100 євро-файл готовий??
все в порядку...
Cattura.JPG
Подивіться, що цей постріл я міг заощадити, я у ввічливій формі я попросив, і так само ввічливий, міг би відповісти, що я не міг /хотів сказати. Чим більше ідей, але виставлені так, не чудово, як ви тільки що зробили. Мені шкода ще більше, тому що за форум, ви людина дуже підготовлений в рамках але, що мене "ввели в свій чорний список не бачу сенсу
насправді .....
відповідь, саме психопат міг би просто сказати, вивчає і спробуйте та спробуйте ще раз або більше не відповідати....no black list відповіді кислотні і т. д. і т. д. ....
маг, який ***** на форумі ...... і що ***** людей, що у форумі вони зробили роки, собачки на ****** тепер вони знають 4 речі, і вони відчувають себе ....... в силу, як ви зможете відповісти, як вони хочуть, не розуміючи, що пощастило, що я за клавіатуру я б хотів побачити присутність так ...... з самого початку в ***** на форумі, що я застряг, тому що, коли рік тому я випадково написав щось, що не треба було писати ... в десятки разів, в лічку прошу вибачення, якщо я міг би бути прощений, і повернути права доступу для скачування і т. д. і т. д. .. нічого ввічливо не відповісти .. і так втратили користувача, так як з мене ще 1000 насправді, і форум поганий, не часто, але іноді дивлюся, щоб побачити, якщо ви знімаєте, що я читаю .. маячня ........