Результати 1-5 з 5

Обговорення: Читання ECU Opel Meriva EDC17C19

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336

Читання ECU Opel Meriva EDC17C19

Не можу читати ECU Opel Meriva 1.3, 95 к. с. 2012 рік. З офіційного інструменту OBD не читає, я думаю із-за захисту ТЮНІНГ. Я пробував в boot, але тільки протоколи відносяться до ебу подібне, але з hw відрізняється і пункт boot не знаходжу. Двигун має код A13DTE і, незважаючи на протоколи вимірювального обладнання, як повідомив той же код, дивлячись на інформація про форматі PDF, який показує посилання з процесором tricore TC1792, вони відрізняються.
    Я закрив ecu і повернув машину, і я не думав, що фотографувати ECU. Цікаво, так що цілком можливо, що це апаратні засоби і процесор різні і не вдається прочитати?
    хто-небудь читає?
    дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Впевнений, що це EDC17C19 і не EDC17CP19??
    я розумію, що Opel гори CP18-CP19
    Cattura.jpg
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    чорт... я все зіпсувала повністю : На списку K-tag і Датчик температури показує EDC17C59 але я не можу читати в будь-якому випадку.
    Має процесор TC1617 і мені потрібен інтерфейс для читання в BOOT або tricore, що в даний момент я не.
    Спасибі cinqueturbo сумніву, підняв.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    TC1617 ніколи не чув.. може бути, у вигляді TC1766??
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Тепер їх гра в лото: не правильно номер!! Ви , має бути TC1766 або TC1767. Я повинен видалити FAp і EGR якраз читаю, я намагаюся. Якщо у мене проблеми з пошуком адреси , тому що мені здається, ECU складно, я можу зробити свисток? Ти ніколи не працював? дякую

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •