однак у випадку з bosch набагато простіше поставити ручної факторів. цей процес є більш корисним, з marelli, siemens, і т. д., де на карті, що осі мають фактори психів..
Дякуємо за підручник , принаймні, тепер я знаю, як дивитися картипотрібно докласти багато х навчитися використовувати його добре, але ми зробимо це ще раз спасибі
Є новини ?![]()
Цікаво, що...ми бачили відео багато цікавих і корисних речей, і я сподіваюся, що в майбутньому їх так багато у використанні winols... але тепер мені цікаво ... як ви структуру робочого середовища, з winols, щоб мати карти, шашки або ols, mod, пов'язаних з різними версіями, і, нарешті, експорт кінцевої тільки для ecu прошити?
Я поясню краще.
0) Створити проект і зібрати всю інформацію
1) завантаження файлу в проект і сума map pack .кб або damos .a2l, або вантаж безпосередньо в проект .ols з карти і шашки.
2) Тепер якщо я хочу створити файл мод підключений...яка точна процедура, щоб зробити?
- Внести зміни безпосередньо у файл, що я?
- Навантаження інший файл одно .у parallels і змінити це, маючи завжди під рукою, у порівнянні того, що був завантажений в точці 1?
- чи інший?
3) Як зберегти файл .мод? І, що в рамках проекту з усієї історії версій ? v1, v2 і т. д.... ? Тримати і порівняти?
4) Зберегти зміни у файлі .ols або damos..., що файли дуже великі... як я можу експортувати з правильний розмір ecu, що мені потрібно? 512 кб, 1024 або 2048 для прикладу?
Я сподіваюся, що було ясно з питаннями... загалом... роз'яснення про робочому процесі.
З повагою
сектор газу 1000 lsd ТОП!
вітаємо, дуже приємно і дуже корисно....
якщо модератори/адмін мені дають ок, у мене є програма простий і швидкий спосіб переказати рядка в шашки з німецького all англійська.....
якщо ок, то місце......
чекаю.......