Результати 1-9 з 9

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336

Інформація, адреси, карта Golf 4 TD 90 Л. с. ECU EDC 15v

Привіт, хто має двох хвилин часу, щоб дивитися на екран-школі деякі криві з-за драйверів, Golf 4 ?
    Я хотів би знати, до чого відносяться криві, змінені, крім того, я хотів би знати адреси, карти, старт холодний/теплий для того, щоб спробувати поліпшити запуск.
    Дякую
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав gimarras Visualizza Messaggio
    Привіт, хто має двох хвилин часу, щоб дивитися на екран-школі деякі криві з-за драйверів, Golf 4 ?
    Я хотів би знати, до чого відносяться криві, змінені, крім того, я хотів би знати адреси, карти, старт холодний/теплий для того, щоб спробувати поліпшити запуск.
    Дякую
    Файли, де вони знаходяться?? я не кажу, мод, але, принаймні, те, орі...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Файли, де вони знаходяться?? я не кажу, мод, але, принаймні, те, орі...
    Ви праві, я думала, що просто з екрану. Додаю орі і mod. Криві основних знаю, це з-за драйверів, я не знаю, що це . Це карта прочитана від гольфу, який йде дійсно добре, так що мене заінтригувало.
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ви праві, я думала, що просто з екрану. Додаю орі і mod. Криві основних знаю, це з-за драйверів, я не знаю, що це . Це карта прочитана від гольфу, який йде дійсно добре, так що мене заінтригувало.
    Це добре вже його і може бути краще..
    у самому справі, щоб зрушити тільки напруга насоса збільшується в 4,5 v + -, якщо не помиляюся, і lim пара & driver wish..
    056760 lim.turbo
    07671E lim.turbo
    051B3C один біт lim.турбо Теж
    071B3C один біт lim.турбо Теж
    056974 покласти не потрібно, і карта, корекція
    07693E покласти не потрібно, і карта, корекція
    04C64A гарячий старт
    04C72C холодного пуску
    EGR закритий погано
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    ОК , спасибі велике :
    Тепер намагаюся що-небудь виправити на підставі ваших вказівок, але повторюся, машина йде дуже добре, і пройшла більше 250 000 Км, з мод. Тепер у нього 370. Турбо ніколи не замінити. Я хотів тільки знати, що були адреси, які ви мені показали.
    Найближчим часом

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Вірю, тихо.. у мене теж ці та хуліганки.. останньої серії Vag, які дійсно були Автомати..
    Я раджу тобі знайти VAG Suite Software Free, що потрібно для того, щоб зіставити ці автомобілі, і ти зрозумієш, навіть вдалося поліпшити..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Привіт cinqueturbo, ворушити цю тему, щоб запитати, якщо у карті на ці ECU є криві для ін'єкцій до мінімуму. На New beetle у мене є проблема мінімум злегка нерівномірно, коли машина знаходиться в русі. Просто, що колеса повертають тільки ch мінімум неправильною. Як гальма і ти зупинишся стає регулярним, як годинник. Від Vag я збільшив число оборотів на холостому ходу і витрата дизельного палива на холостому ходу, як від vag, що, послабивши гвинти верхній частині насоса і, переміщаючи трохи маси з деталей насоса. У мене було помітне поліпшення, але не повне рішення. І сталося з іншими?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Привіт cinqueturbo, ворушити цю тему, щоб запитати, якщо у карті на ці ECU є криві для ін'єкцій до мінімуму. На New beetle у мене є проблема мінімум злегка нерівномірно, коли машина знаходиться в русі. Просто, що колеса повертають тільки ch мінімум неправильною. Як гальма і ти зупинишся стає регулярним, як годинник. Від Vag я збільшив число оборотів на холостому ходу і витрата дизельного палива на холостому ходу, як від vag, що, послабивши гвинти верхній частині насоса і, переміщаючи трохи маси з деталей насоса. У мене було помітне поліпшення, але не повне рішення. І сталося з іншими?
    І проблема паливного насоса.. falla відремонтувати і вирішити...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Серед різних речей, які я пробував, була заміна насоса з сша. Можливо, що у нас точно така ж проблема? Я намагаюся, щоб відчувати себе pompista.
    Дякую

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •